In amenajarea unui hol un element din categoria mobilier mic este pantofarul. Multi dintre noi il subestimeaza, dar acesta poate fi practic, usor de integrat indiferent de stilul decorului interior al holului.

Pantofarul este practic o solutie de organizare. Fie ca vorbim de familii sau doar de o singura persoana, impatimita sau nu de incaltaminte, perechile se aduna de la sezon la sezon. Depozitarea corecta a incaltamintei inseamna avantaj pe termen lung si o solutie estetica deopotriva.

Pantofare de la Unic Spot

Este cu atat mai greu sa investesti intr-un pantofar daca acesta te conditioneaza cu dimensiuni prea mari sau prea mici. La UNIC SPOT vei gasi optiuni rentabile, atat din punct de vedere al pretului, cat si in ceea ce priveste compartimentarea. Una din idei este despre pantofarul ce joaca si rol de bancuta, ce are suprafata buretata. In varianta unui corp de mobilier alb acesta se va potrivi in orice decor, fie o completare sau un contrast din punct de vedere cromatic.

Nuantele de stejar sunt si ele potrivite, o culoare placuta usor de combinat cu orice altceva. Totusi daca holul este unul nu foarte spatios si iti vei dori sa exploatezi spatiul pe inaltime poti opta pentru un pantofar clasic, cu 3 sertare. Un astfel de model este de asemenea disponibil la Unic Spot.

Variantele textile sunt o solutie de moment, pantofare usor de montat si mutat oricand si oriunde ai nevoie. Sunt totodata utile si pentru a le transporta daca ai nevoie, cand calatoresti. Cat despre pantofarul tip banca, ce mentine totul la vedere, o astfel de idee este ceva mai pretentioasa din simplul fapt ca iti creeaza acest impact al perechilor de incaltaminte lasate la vedere. Nu este insa exclus sa fie o alegere potrivita intr-o casa amenajata dupa stilul industrial spre exemplu.

Comanda de la Unic Spot

Pentru cei care inca nu stiu, Unic Spot este un eshop cu varietate de tipuri de mobilier mic, solutii pentru casa. Regasesti aici produse si accesorii utile pentru casa ta, de la covoare la pantofare, de la mobila la birouri si produse de bricolaj. Poti comanda ce te intereseaza direct din cadrul paginii oficiale, cu livrare rapida si prompta. Disponibilitatea stocului este mentionata la fiecare produs in parte.

Pantofarele si cuierele sunt de obicei singurul mobilier din holuri. Alege cu atentie ceva potrivit pentru ca indiferent ce schimbari faci – culoarea peretilor spre exemplu – astfel de piese de mobilier sa se integreze perfect.

Leave a comment