Chiar daca unele persoane se confrunta cu boli si se afla in stadiu avansat, aceste au nevoie permanenta de asistenta, din toate punctele de vedere. Pentru acestia este nevoie sa contactezi o clinica ce se ocupa strict de persoanele ce se confrunta cu probleme de sanatate. Fiecare dintre noi ne dorim sa le oferim tot ce este mai bun pentru cel drag care este intr-un stadiu avansat al unei boli.

Clinica Sfantul Nicolae este locul unde fiecare persoana ce se confrunta cu probleme legate de sanatate, poate sa primeasca asistenta necesara. In cadrul clinicii se afla un numar mare de medici, cat si de asistenti, kinetoterapeuti si personal administrativ. Cu ajutorul lor, fiecare pacient primeste constant serviciile medicale specifice. In randurile ce urmeaza vei afla mai multe despre aceasta clinica.

De ce sa alegi serviciile unei clinici de ingrijiri paliative?

Clinica a fost creata din grija pe care o are personalul pentru fiecare pacient. Odata ce acestia primesc ingrijirea medicala, durerile vor fi diminuate, iar treptat vor avea o stare de bine. Contacteaza si tu cu incredere o astfel de clinica, ce va veni cu siguranta in ajutorul celor ce au nevoie.

Misiunea fiecarui medic, asistent si personal al clinicii este de a oferi consultanta si tratamentul necesar. Datorita modului de organizare al clinicii si a profesionalismului celor din echipa, fiecare pacient nu se va simti ca intr-un spital. Serviciile de asistenta medicala sunt potrivite pentru fiecare persoana ce se confrunta cu stadiile avansate ale unei boli. Trebuie sa stii ca aceasta clinica este acreditata si parteneră cu Casa de Asigurari de Sanatate. Pentru ca tu sa ai parte de servicii medicale de top.

Ce conditii exista in cadrul clinicii

In cadrul acestei clinici exista un numar de 50 de locuri. Pacientii pot fi repartizati cate unul in camera sau cate doi, pentru a se relaxa cat mai mult.  Alegand serviciile unei asemenea clinici, nu te vei mai confrunta cu clasica aglomeratie din spitale, deoarece acesta nu exista. Fiecare camera este echipata cu tehnologie avansata, paturi avizate si tot ce este necesar pentru ca pacientul sa se simta confortabil.

De asemenea fiecare camera are baie proprie, in care sunt prezente obiectele sanitare specifice. Pacientul se poate indrepta catre clinica de fiecare data cand are nevoie de asistenta medicala de specialitate. Te poti adresa clinicii cu biletul de trimitere pe care l-ai primit de la medicul de familie, urmand  dupa aceea investigatiile. Vei fi informat cu privire la tratamentul medical.

Contacteaza clinica Sfantul Nicolae atunci cand vrei ca persoana draga tie sa primeasca suportul si sa aibe conditiile medicale specifice. Acesta va primi asistenta 24/7, astfel incat sa nu-i lipseasca nimic. Pacientii care au trecut pragul acestei clinici se declara incantati de aceste servicii si le recomanda ulterior tuturor celor ce sunt in cautarea unor tratamente si consultatii medicale de top.

Esti in cautarea unei clinici ce ofera servicii medicale pentru persoanele cu diverse boli? Vezi cu ce te pot ajuta cei de la clinica Sfantul Nicolae!

 

Date de contact:

0331594051

Leave a comment