Cu toții atunci când descoperim noi aplicații și jocuri ce le putem instala gratuit pe telefon ne bucurăm precum copiii. Într-adevăr, plăcerea noutății se duce destul de rapid în cazul unora și apoi prind praf în telefonul nostru. Dar altele sunt capabile să ne mențină interesul datorită utilității lor. Fiind o competiție acerbă între dezvoltatorii de aplicații, nu e îndeajuns să ai o idee bună. Trebuie să oferi publicului un motiv pentru care să utilizeze zilnic aplicația ta.

În topul aplicațiilor de acest gen în România se află și Stailer. Nu numai că a reușit să mențină interesul clienților, însă a reușit să crească astronomic comunitatea utilizatorilor în decurs de câțiva ani. Platforma și implicit aplicația Stailer permite oricărui doritor de servicii de înfrumusețare și întreținere corporală să se programeze online la saloanele din oraș în doi timpi și trei mișcări. Și având avantajul gratuității, cum să nu existe atât de mulți utilizatori? Testeaza platforma Stailer și te vei bucura de numeroase avantaje, pe care le vei descoperi mai jos.

Descoperă cât de simplu este să te programezi online

Trecut-au vremurile când sunai la saloanele cu care te-ai obișnuit ca să obții o programare când aveai nevoie. Chiar de ești client fidel de ani de zile, asta nu îți garantează un loc în fața altuia care a fost mai rapid ca tine. Știi cum se zice, primul venit primul servit! Așa că, în lipsă de alte opțiuni, ce poți face? Accesezi platforma Stailer pe stailer.ro sau instalezi aplicația din Magazin Play, App Store, App Gallery. Avantajele programării astfel sunt:

  • Nu mai pierzi timp căutând saloane pe Google și sunând la fiecare. Stailer este despre eficiență și transparență. Selectezi filtrele de căutare și anume orașul, serviciul dorit, genul, data și ora. Apoi cu un simplu click obții lista cu locuri disponibile la saloanele din orașul tău. Vezi mai multe aici.
  • La ce ne referim când spunem transparență? Fiecare salon înscris pe Stailer are poze din locație, poze cu alte transformări ale lookului realizate acolo, recenzii ale clienților, durata și prețul serviciilor, inclusiv locația precisă prin Google Maps. Aceste informații te ajută să faci alegerea corectă. 
  • Te poți programa oricând, nu mai trebuie să aștepți să se deschidă vreun salon ca să îți faci o programare. 
  • Stailer îți maximizează șansele de a găsi locuri, chiar și când ai o urgență. Se poate să fii invitat pe neașteptate la un eveniment important pentru care n-ai nici o programare la salon. Iar Stailer este mereu acolo pentru tine ca să le găsești rapid. 
  • Nu mai trebuie să treci prin stări de anxietate atunci când trebuie să anulezi o programare sunând ca să te scuzi, fiindcă o faci la fel de simplu online cum ai făcut și programarea.

Instalează aplicația Stailer, agenda ta va fi mai rapid accesibilă

Stailer devine propria ta agendă de programări și e mult mai convenabil să instalezi aplicația și să o pui pe homepage. O accesezi mai rapid atunci când ai nevoie de programări sau vrei să le anulezi. Tot în agenda ta poți revedea saloanele la care ai fost ca să știi când e cazul de o nouă vizită dacă ți-au plăcut serviciile și atmosfera de acolo.

Descoperă mai multe din pagina oficială. Lasă-l pe Stailer să îți ușureze procesul de a te programa la saloanele din orașul tău!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a comment