Ajungi în Brașov cu gândul să rătăcești printre străduțele încântătoare, să descoperi această locație, să vezi panorama de pe munte. Brașovul este unul din marile orașe ale țării care încântă turiștii și pe bună dreptate.

Dacă ai ajuns aici chiar și pentru un weekend romantic, cu atât mai mult vei dori să treci și pragul unui salon. Să te aranjezi și să reîmprospătezi look-ul. Îți vei crea amintiri de neuitat până la urmă. Iar când ai nevoie de un salon de hair and beauty, căutările tale pot fi mai eficiente cu Stailer. Vorbim despre o platformă dedicată digitalizării programărilor la saloane. O poate folosi oricine, oricând.

Stailer îți este de ajutor – iată cum

Dacă îți dorești o programare la salon in Brasov este mai simplu decât ai crede să faci asta. Accesezi stailer.ro, setezi toate datele de interes – pentru cine este programarea, data, ora de asemenea – și filtrul activ îți triază opțiunile. Rezultatele pe care Stailer ți le oferă sunt rapide și țin cont fix de disponibilitatea ta.

Cu Stailer găsești rapid care sunt opțiunile de saloane și dintre acestea poți alege mai departe în funcție de criteriile tale. Poți compara prețurile, poți vizualiza rezultate ale stiliștilor, fotografii cu locația și chiar recenzii ale celor care au încercat serviciile dintr-un salon anume.

Pentru bărbați și pentru femei, Stailer simplifică totul

Căutarea unor saloane de pensat pentru barbati in Brasov nu a fost nicicând mai simplă. Este valabil și pentru alte servicii de hair and beauty, pentru bărbați și femei, în orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea, Craiova, Cluj, Sibiu de asemenea.

Oricând te vei regăsi în aceste locații și ai nevoie să cauți un salon Stailer îți vine în ajutor. Este un Google al saloanelor. Nu doar că vei căuta saloane, însă te și poți programa la cel dorit, tot online, din câteva click-uri. Prin urmare, primești imediat și o confirmare, dar și ghid prin Google Maps cum să ajungi la locație.

Turist fiind, vei avea mereu plăcerea și curiozitatea de a descoperi orașele pe care le vizitezi. Mai aproape de tine decât crezi poate fi și salonul unde poți merge rapid pentru spălat pe păr, să te răsfeți, căci doar ești în vacanță!

Cât costă? Nimic!

Dacă te întrebi cu nedumerire cât costă să ai parte de aceste servicii, de o așa-zisă scurtătură până la a găsi și a te programa la un salon, ei bine află că Stailer înseamnă acces gratuit și nelimitat pentru oricine. Există și o aplicație dedicată, ce poate fi descărcată gratuit, pentru cei care își doresc să aibă pe smartphone Stailer.

Accesat de pe orice device, Stailer s-a dovedit a fi  extrem de util. Cei care au încercat această variantă sunt publicul încântat care evident a contribuit la susținerea popularității Stailer. Cum era și de așteptat, s-a extins și în curând se pare că vom auzi de acest brand și în alte orașe ale țării.

Stailer este ușor de folosit, eficient, rapid și mai ales gratuit! Încearcă și tu!

Contact: support@stailer.ro

Leave a comment