Chiar dacă a început sezonul nunților și evenimentelor de la care nu poți lipsi, recunoaște că te gândești și la un concediu în care să te și odihnești. Cu siguranță ți-ai programat o săptămână în această vară unde să mergi fie la mare sau la munte.

Toată lumea vorbește în această perioadă de mult așteptatul concediu de vară. Este momentul perfect de a te bucura de razele soarelui, de vremea și vibe-ul de afară. Chiar și în concediu trebuie să arăți bine, nu doar la nunțile sau petrecerile la care mergi.

Cu siguranță vei face niște fotografii din vacanță pentru Facebook sau Instagram, deci, nu poți merge oricum. Așa că, pentru a-ți optimiza timpul, programează-te la un salon de beauty cu platforma Stailer. Ai mai multe informatii aici.

Stailer vine în ajutorul tău la orice distracție

Ca să nu porți în bagajele pentru vacanță ojele, acetona și trusa de unghii, mai ales că vrei să te relaxezi nu să pierzi timpul pe șezlong pentru că ți s-a rupt o unghie, alege un salon de manichiură cu Stailer și ai scăpat de această problemă. Poți opta pentru o mani/pedi cu o ojă semi sau cu gel, pentru a rezista mai mult. Profesioniștii din cadrul saloanelor de pe Stailer sunt la curent cu tot ce este nou în tendințe, așa că, dacă nu știi pentru ce culoare sau formă să optezi, nu-ți face griji, te vor ajuta să alegi ceea ce ți se potrivește.

Apropo, de ce să te programezi cu Stailer? Pentru că dacă vrei astăzi o programare, astăzi o vei avea. Este o platformă online cu care te programezi în mai puțin de 5 minute, fără a mai da vreun telefon. Deci, îți eficientizezi și timpul și ai siguranța că nu rămâi fără o programare la salonul dorit.

În plus, gama de servicii este foarte largă, deci poți alege un salon unde te poti tunde in Bucuresti sau să te vopsești.

Vara asta se poartă Stailer

Poți alege și un serviciu de un tratament special pentru față, dacă îți dorești ca tenul tău să respire în concediu și să se bronzeze și să nu te mai machiezi. Faci un tratament facial, iar fața ta va străluci.

Dacă pleci cu prietenul tău în concediu, fă-i și lui o programare rapidă la un tuns sau aranjat barbă. Pentru că Stailer nu se adresează doar femeilor, ci și bărbaților în egală măsură.

Poți utiliza platforma și când vii din concediu, să optezi pentru un make-up la un salon, pentru că sigur mai ai o nuntă pe listă de la care nu prea ai cum să lipsești.Asta înseamnă că te poți programa cu platforma Stailer ori de câte ori ai nevoie. Este un aliat de încredere în ceea ce privește frumusețea și te ajută să arăți impecabil ori de câte ori ai nevoie.

În plus este o platformă 100% gratuită, deci profită ori de câte ori ai ocazia. Nu ești condiționat de nimic, nici măcar de agenda stilistului, programează-te în funcție de programul tău.

Stailer vine în ajutorul tău la orice distracție, atât pentru tine cât și pentru partenerul tău.  Pentru mai multe detalii accesează stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro.

Leave a comment