Selfie-urile facute cu telefonul mobil sunt deja de domeniul trecutului. Adevarul e ca lumea s-a saturat sa faca selfie-uri astfel…

La inceput se faceau selfie-urile clasice cu telefonul, apoi a aparut selfie stick-ul. Acum insa lucrurile au evoluat la un cu totul alt nivel. Inainte ca altii sa stie ca asta se intampla deja, mii de persoane din Romania au inceput sa incarce selfie-uri din toate unghiurile posibile. Acestea au devenit virale in social media, astfel ca toti si-au dorit sa le faca. Nu a durat mult pana cand acest nou mod de a face selfie-uri au devenit virale la nivel mondial!

Despre ce selfie trend e vorba?

Este noul produs Drone X Pro, un progres in tehnologia de tip drone, care este creata in asa fel incat oricine sa o poata manevra cu usurinta. Este ideala pentru a face selfie-uri care te lasa fara cuvinte intr-un mod amuzant si simplu.

Doi ingineri de nationalitate germana au constatat ca dronele sunt prea grele si ca e dificil sa fie luate in calatorii. Din acest motiv si-au pus mintile la contributie si au proiectat impreuna o drona ultracompacta si usoara, care prezinta toate avantajele unui model HD performant.

Drona X Pro a devenit din proiect realitate –  e usor de controlat, e stabila si se pot face cu ea live-uri pe care le poti salva pe telefonul mobil.

Oamenii au inceput sa o foloseasca pentru a realiza selfie-uri „ultimul racnet” – rezultatele sunt uluitoare!

Cum functioneaza drona X Pro?

Oricine ramane surprins de cat e de usor sa o ridice si sa o puna in actiune. Initial trebuie instalata aplicatia dedicata – e simplu si nu trebuie decat scanat codul QR. Dureaza numai cateva minute. Ulterior trebuie activata bateria dronei si lansata aplicatia.

Iata care este partea cea mai buna: controlarea sa in aer este extrem de usoara. A controla o drona e ca mersul pe bicicleta. Prezinta o utilizare intuitiva, ceea ce o face deosebit de usor de controlat.

Odata ce drona e in aer, trebuie pornita camera incorporata in dotarea ei. Pot fi facute sefie-uri si chiar clipuri din cele mai neobisnuite si interesante unghiuri, ce nu ar fi realizabile cu telefonul mobil.

Ce face aceasta drona asa speciala?

Drona X Pro este portabila, accesibila ca pret, usor de folosit si ar o camera HD impresionanta. Este de dimensiunea unui ecran de smartphone mare si e atat de compacta incat incape in orice buzunar sau geanta de mana.

Nu e necesara experienta pentru a putea controla un astfel de echipament performant. Oricine isi doreste poate sa realizeze fotografii si clipuri controland-o prin telefon, chiar daca e prima data cand face ceva de genul.

Surpriza finala este ca drona e facuta din plastic ABS. Asta o face mai usoara decat orice drona de pe piata si mai puternica totodata.

Leave a comment