Daca te incadrezi in categoria barbatilor atletici, majoritatea ar spune ca esti un norocos. Totusi, vestimentatia pe care o porti iti pune in valoare acest lucru sau poate crea un efect contrar asteptarilor.

Siluetele zvelte primesc multe aprecieri din partea doamnelor, deoarece se incadreaza in imaginea marilor vedete de pe podium. In realitate, multi barbati cu o silueta atletica sunt pusi adesea in incurcatura atunci cand vine vorba de alegerea hainelor.

In general cand sunt alese piesele vestimentare se urmareste mascarea defectiunilor si evidentierea atuurilor. Acesta este un target ideal, dar in practica este dificil de aplicat fara urmarirea mai multor sfaturi. In primul rand, trebuie sa te orientezi spre magazine de profil dedicate vestimentatiei masculine. Zitto.ro se adreseaza barbatilor care inteleg ca rafinamentul si eleganta este cheia spre inima oricarei domnisoare.

Siluetele atletice masculine – trend alert!

Zitto.ro este un magazin cu renume in ceea ce priveste articolele vestimentare masculine de tipul pantofilor, costumelor si pantalonilor. Stilul pe care se mizeaza este cel elegant, rafinat care invaluie purtatorul intr-o aura misterioasa.

Siluetele atletice masculine – trend alert!

Se poate spune ca modul de a purta costumul defineste caracterul oricarui barbat. Fiecare detaliu denota cunostintele si educatia ce vizeaza bunele maniere. O regula de aur ce nu trebuie sub nicio forma incalcata este alegerea croiului si a modelului in functie de silueta.

Un costum care nu este croit dupa liniile corpului este practic o investitie paguboasa. Daca lungimea manecilor si a pantalonilor se poate ajusta, cand vine vorba de sacouri, in zona umerilor nu sunt posibile acele mici modificari care sa iti echilibreze silueta. Desigur este ideal ca atunci cand achizitionezi un sacou sau un costum sa iti vina bine din prima fara prea multe ajustari.

Sacoul potrivit pentru siluetele atletice

Specialistii de la Zitto.ro recomanda hainele largi de orice tip. O silueta atletica merita sa fie scoasa in evidenta prin orice modalitati. Un punct de reper este conformatia umerilor. Aceasta dicteaza modelul sacoului, bineinteles marimea trebuie sa fie corespunzatoare. Nici extrema cealalta, a hainelor prea mulate, nu este de dorit.

Odata cu instalarea anotimpului racoros poti sa beneficiezi de atuurile oferite de materialele mai groase. Un sacou dintr-un material plin, mai gros este indicat pentru a crea iluzia unei staturi mai masive.

Ca o mentiune, este de preferat sa eviti culorile inchise, deoarece este cunoscut ca acestea au efectul de a subtia. Tonurile deschise precum albastrul, bejul sau chiar rozul fac parte dintr-o paleta moderna de culori.

Nu uita ca indiferent de cati nasturi are sacoul, ultimul nu trebuie inchis niciodata – este o regula a bunelor maniere.

In ceea ce priveste modelul sacoului, daca ai o silueta zvelta alege pe cele straight sau clasice. In acest sens vei masca talia subtire cu un croi elegant si rafinat. Nu ezita sa alegi imprimeurile. Trendurile de actualitate inclina spre clasicele dungi, dar ai grija la nuantele pe care le alegi. Dungile apropiate sunt recomandate pentru tipul tau de silueta.

Porneste o sesiune de shopping alaturi de sfaturile specialistilor in moda masculina cu articolele vestimentare de pe Zitto.ro.

Leave a comment