A început sezonul nunților și al petrecerilor. Odată cu căldura parcă totul prinde viață și petrecerile sunt în toi, nevoia de socializare este în creștere și străzile sunt mai pline ca niciodată. Tot vara vin și rudele din străinătate, deci este momentul să dăm drumul la nunți. Locurile sunt ocupate la toate sălile, deci dacă nu te-ai pregătit cu vreo 2 ani înainte, degeaba mai speri acum.

Sunt totuși unii care fac pregătiri de mult timp și momentul mult așteptat se apropie. Tot acum este și momentul în care ar trebui să se gândească bine dacă vor cu adevărat să se căsătorească, pentru că în curând nu mai este loc de făcut pași înapoi.

O nuntă necesită foarte multe pregătiri și bătăi de cap, presărate cu momente frumoase mai apoi. Totuși, având în vedere că este atât de aglomerat peste tot, saloanele nu fac excepție și atât nuntașii, cât și mirii ar trebui să se pregătească și din acest punct de vedere.

Numărul 1 de pe lista nunții – programarea la salon

Programarea la salon poate că nu este chiar numărul 1, dar atunci când nu mai găsești locul liber poți regreta că nu ai făcut din asta o prioritate. După atât de multe pregătiri și aranjări, cum ar fi să rămâi nearanjată în ziua nunții tale? Sau poate că tu te-ai gândit și la acest aspect pentru că femeile în general au grijă de aproape toate, dar viitorul tău soț a dat cu bâta în baltă și a uitat să se programeze la salon. Ce faci?

Doar nu te poți căsători cu Tarzan. Trebuie să găsești rapid o soluție, tot tu, normal. Iată că acea soluție este mai aproape decât ai fi crezut și poate fi salvarea ta și de acum înainte. Se numește Stailer și este o minune cerească, creată de oameni obișnuiți care s-au gândit la necesitățile oamenilor când vine vorba de programări la salon. Cu ajutorul său poți vedea ce servicii ofera salonul Nuage din Cluj spre exemplu, dar nu numai. Descoperă în continuare ce este și cum te ajută, de fapt.

O mireasă – un singur Stailer

Chiar dacă ești foarte agitată că se apropie nunta ta (nu uita că mai ai încă timp să te răzgândești), tot tu trebuie să te ocupi și de programările la salon. Cu ajutorul Stailer poți selecta ceea ce te interesează și găsești exact soluțiile potrivite pentru tine. Datorită faptului că înglobează aproape toate saloanele din oraș în același loc, este mai simplu să vezi care sunt toate locurile libere din ziua în care ai tu nevoie.

În acest fel poți selecta din lista de disponibilități locul la care vrei să mergi tu sau viitorul soț în funcție de anumite criterii. Selecția o poți face datorită tuturor informațiilor care sunt vizibile precum prețuri, salon, stilist, poze de înainte și după.

Poți vedea chiar și lista de saloane de pensat pentru barbati in Cluj, deoarece toate serviciile din sfera hair and beauty sunt disponibile. Nu ai nevoie nici măcar de cont pentru a te programa, ci doar de un număr de telefon pentru a confirma programarea. Toate serviciile Stailer sunt gratuite și ai chiar și o hartă inclusă pentru ca în acea zi importantă să nu se rătăcească subsemnatul și să piardă timp pe străzi greșite.

Totul este mult mai simplu cu Stailer și poate fi soluția salvatoare în multe situații, mai ales pentru evenimentele importante din viața ta!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a comment