Sezonul de iarnă este foarte plăcut, mai ales în perioada Crăciunului, când magia acestei sărbători este peste tot, unde colindele răsună în fiecare casă, mirosul de cozonaci și vin fiert cu scorțișoară se simte prin aer ca o mireasmă îmbietoare.

Însă, până atunci mai este și deja se resimte acea astenie în care cu greu deschidem ochii dimineața, parcă suntem din ce în ce mai obosiți, iar cheful de muncă nu este pe nicăieri. Și nu că nu am vrea, ci pur și simplu organismul nostru nu dorește să comunice. Nu mai suntem atât de activi și tot ce ne dorim este să ajungem înapoi acasă și să ne cuibărim în patul nostru cald pentru a ne odihni. Este o perioadă în care anxietatea predomină la majoritatea oamenilor și organismul nostru încearcă să se readapteze la noile temperaturi și stări.

Desigur că nu vei putea dormi o iarnă întreagă și ai nevoie de activitate chiar dacă afară sunt grade cu minus. După-amiezile nu se vor rezuma doar la filme în pat sau ore pe telefoane și rețele de socializare, ai nevoie să fii productiv, să cauți noi activități care să te impulsioneze și să îți recapeți un vibe cât mai bun.

Poate că pandemia încă ne condiționează să rămânem acasă și nu vom avea acea libertate de a ieși atunci când ne dorim, deci un motiv în plus pentru o nouă activitate. Ce-ai spune să încerci o pictură pe numere de la Pictorul Fericit?

Picturile pe numere, o activitate perfectă pentru zile reci cu pandemie

Pictorul Fericit este un magazin online cu picturi si accesorii de pictura pe numere de care chiar și cei care nu au îndemânare se pot îndrăgosti. Găsim aici o gamă largă de astfel de picturi pe care le putem da culoare și viață fără măcar să cunoaștem tainele artei sau să avem talent în acest sens. Cu toții poate ne-am dorit la un moment dat să știm să pictam, să desenăm sau să cântăm. Însă nu toți avem aceste talente.

Cu Pictorul Fericit însă, acest vis devine realitate. Putem să optăm pentru această activitate în după-amiezile de iarnă și creăm unele  dintre cele mai frumoase, spectaculoase, colorate și inedite tablouri. Tot ce trebuie să facem este să asociem vopselurile cu numerele de pe pânză și să dăm voie imaginației să zburde. Este o activitate care destresează, relaxează, care oprește timpul în loc și ne ajută să ne dezvoltăm răbdarea și concentrarea.

Găsim aici teme diferite, de unde putem alege ceea ce ne reprezintă. Cele cu orașe, clădiri, flori, animale, pentru el/ea, religioase sau celebre pot aduce o pată de culoare în casa noastră. Iar după ce l-am finalizat, îl putem agăța pe peretele din living, bucurându-ne în fiecare dimineață de ceea ce am creat. Vezi alte detalii aici.

Nu ai nevoie de talent pentru a crea ceva minunat. Ai nevoie de dorința de a-ți ocupa acest timp cu o activitate nouă, care te provoacă să vezi viața mai colorată. Încearcă și tu! Descoperă gama de produse pe site-ul pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a comment