Ti s-a intamplat vreodata sa pierzi pe cineva drag si sa trebuiasca sa te ocupi chiar tu, impreuna cu alti membri ai familiei, de toata organizarea inmormantarii? Daca ai trecut deja prin aceasta situatie, cu siguranta stii cat de stresant este tot acest proces, cat de mult timp iti ia si, mai ales, cat de putin timp iti ramane la dispozitie pentru a-l petrece cu cel trecut in nefiinta.

In plus, pentru a putea face tot ce tine de inmormantare, este necesar sa ai mintea limpede pentru a te putea concentra la fiecare detaliu ce trebuie pus la punct. Ori in asemenea momente triste, puterea de concentrare scade dramatic si poti omite anumite aspecte sau pur si simplu ti se poate intampla sa le tratezi superficial.

Pentru a scapa de tot acest stres, de grija organizarii evenimentului nefericit si pentru a putea petrece ultimele clipe alaturi de persoana draga trecuta in nefiinta, poti apela la o firma ce se ocupa de servicii funerare, punand la dispozitia clientilor pachete complete de dervicii si accesorii.

Rarox – pentru servicii funerare non stop la standarde inalte

Daca esti din municipiul Bucuresti sau din judetul Ilfov, o recomandare este Rarox. Avantajul principal al acestei firme este ca poti contacta echipa la orice ora din zi si din noapte – ofera servicii funerare non stop. Evenimentele nefericite pot avea loc si la ore tarzii in noapte si acesta este un adevarat beneficiu de care ai parte daca apelezi la Rarox.

Un alt avantaj major este faptul ca Rarox iti pune la dispozitie mai multe pachete funerare – in functie de bugetul disponibil si de preferinte – dintre care il poti alege pe cel potrivit. Vorbim aici de pachete precum: talon de pensie, Lux President, Clasic, Social, Economic, Spital, Standard, Lux sau Lux Boston. Fiecare dintre acestea include anumite servicii si accesorii, in functie de pret.

Pe langa pachetele funerare enumerate mai sus, Rarox poate asigura si transportul funerar al celui decedat, cu ajutorul unor autoturisme specializate.

De asemenea, Rarox poate asigura si necesarul de coroane funerare si jerbe pentru inmormantari. Poti stabili impreuna cu un consultant exact tipurile de flori dorite, dar si paleta cromatica a acestora.

Mai multe informatii referitoare la pachetele funerare puse la dispozitia clientilor de catre Rarox, dar si despre celelalte produse si servicii din oferta, vei regasi accesand site-ul oficial – funerarenonstop-bucuresti.ro.

Leave a comment