In ziua de azi, orice masina ai avea, pot oricand sa apara probleme in legatura cu piesele acesteia. Marca nu iti garanteaza niciodata ca nu vor aparea defectiuni la nivelul diverselor piese ce compun autoturismul. Sa nu iti faci impresia ca daca optezi pentru o masina mai scumpa, asta iti garanteaza ca nu va fi nevoie sa investesti in timp bani pentru aceasta.

O masina necesita constant intretinere, indiferent de marca sau valoarea ei. Insa piesele auto nu sunt deloc ieftine, in conditiile in care doresti sa fie noi. O solutie din ce in ce mai abordata de catre toti proprietarii de masini sunt piesele second-hand.

Putem afirma chiar ca piesele pe care le luam de la dezmembrari sunt alegerea potrivita pentru cei ce dorest sa nu investeasca foarte multi bani intr-o piesa noua si totusi sa aiba garantia ca aceasta este originala, nu una ieftina si de proasta calitate.

Ai o gramada de avantaje daca optezi pentru o piesa auto la mana a doua. Printre acestea amintim:

  • Sunt piese originale si de calitate;
  • Preturile sunt mai mici decat a unora noi, tot originale;
  • Ti se ofera factura si garantie pentru fiecare piesa in parte;
  • Refolosirea unei piese inseamna de fapt reciclare, ceea ce ajuta cu siguranta mediul.

Inca din 2005, Wolcar ocupa un loc fruntas in topul firmelor ce se ocupa de dezmembrari auto si de vanzarea de piese auto second hand. Avand sediul central in Malu Mare (Craiova),fiind de loc judetul Dolj, detine un numar impresionant de autovehicule de la diverse marci precum: Seat, Audi, Ford, Mercedes, Skoda, Volkswagen si Porsche. Wolcar detine in ziua de azi un service autorizat, un parc auto si un stoc impresionant de piese auto provenite din dezmembrari.

Dezmembrari Seat

Dupa cum am mentionat mai sus, una dintre marcile de autoturisme ale caror piese le gasesti la Wolcar este Seat. In cadrul magazinului online ai varianta de a cauta piese exact pentru modelul tau de Seat. Cum? Este foarte simplu. Pe prima pagina a site-ului, in partea din dreapta, regasesti un motor de cautare. Nu trebuie decat sa selectezi marca, modelul autoturismului si anul in care acesta a fost fabricat.

In acest fel, nu va trebui sa parcurgi toate informatiile de pe site pana sa ajungi direct la ceea ce te intereseaza, ci te vei raporta direct la piesele dedicate modelului de Seat pe care il detii.

Wolcar iti ofera elemente de caroserie, piese ce tin de climatizare, piese electrice, elemente de interior, motoare si componente pentru motoare si componente de transmisie pentru diverse modele de Seat: Leon, Toledo, Ibiza, Altea, Alhambra si altele.

Asadar, indiferent de modelul de Seat pe care il detii, Wolcar te poate ajuta cu furnizarea de piese originale, testate inainte de vanzare, cu garantie si la preturi mult mai mici decat cele noi.

Cei interesati de piese auto pentru Seat, dar si pentru alte marci de autoturisme, sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

Leave a comment