Pernele auxiliare sunt accesoriile auto care ar putea face marea diferență în ceea ce privește confortul în timpul șofatului. Acestea sunt disponibile în mărimi diferite, potrivite diverselor mărci auto și le veți găsi la perneauxiliare.ro. Iată și de ce merită acestea să fie trecute pe lista de achiziții ce urmează să le faceți.

Ce sunt pernele auxiliare

Realizate dintr-un cauciuc rezistent, acestea sunt de asemenea numite suspensii pe aer. Sunt camere ce se extind. În funcție de presiunea pe care acestea le vor avea, suspensia poate deveni mai rigidă. Cert este că rolul acestor perne aer pentru masini este unul multiplu: de a oferi confort sporit în timpul șofatului, mai ales când rulați pe drumuri mai accidentate. În plus, vor fi responsabile și de ridicarea gărzii de la sol a autovehiculului în cauză.

Desigur că veți găsi în magazinele de nișă tot felul de oferte. Atenție însă, aceste accesorii auto nu sunt universal valabile. Vor fi alese în funcție de mărimea ce corespunde unei mărci auto anume. Așadar, ca prim pas important să recunoașteți pernele auxiliare de calitate este chiar acest detaliu, dacă furnizorul vă întreabă la ce tip de mașină urmează să le montați.

 

Perne auxiliare AirPower pot fi comandate online

Veți găsi astfel de accesorii auto, și anume Pernele Auxiliare potrivite dacă veți accesa pagina perneauxiliare.ro. Un set complet, cu două perne și accesoriile necesare pentru ca acestea să fie montate vă costă 300 de lei. În plus, primiți un an de garanție – durata medie de viață este undeva la 4-5 ani -, dar și asistență tehnică privind montajul. Iar ca mărime, acestea vor fi alese corespunzător cu mașina pe care o dețineți.

Vă livrează direct din stoc. Iar transportul este rapid și gratuit la comenzi de peste 350 de lei.

 

De ce pernele auxiliare AirPower – iată de ce merită să investiți în acestea

  • Rezistență sporită

Desigur, depinde și de stilul de condus și cât de des folosiți mașina. Însă, conform indicațiilor oferite de producător, pernele auxiliare sunt recomandate în mod special celor care transportă adesea marfă și care conduc pe trasee lungi.

În plus, au rezistență sporită și în ceea ce privește temperaturile ridicate sau foarte scăzute – rezistă până la -50 de grade, la frecare, comprimare și vibrare.

  • Ușor de montat

Cei de la perneauxiliare.ro oferă și asistență tehnică clienților, însă este extrem de ușor să le montați. Nu implică costuri suplimentare mari pentru a le avea montate.

  • Prelungesc viața suspensiilor deja existente

Acesta este un rol important al acestor perne auxiliare. Grație acestei dotări, se va observa o mai bună echilibrare a mașinii atunci când transportați încărcătură masivă, dar și o mai bună stabilitate când conduceți cu o remorcă.

Pentru a comanda urmăriți ghidul practic din pagina oficială, perneauxiliare.ro. Veți descoperi cât de ușor sunteți îndrumați spre alegerea care va face diferența la condus. Față de orice alt tip de upgrade pentru mașina voastră, pernele auxiliare sunt și accesibile!

 

Contact: salut@perneauxiliare.ro | 0744 870 142

 

 

Leave a comment