Cucerite de legenda contelui Dracula, două tinere din Statele Unite au decis să se căsătorească în Pasul Tihuța. Alături de ele au fost peste 120 de străini care au sărbătorit miercuri seară Halloween-ul, în județul Bistrița.

Turiștii din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Italia sau Australia s-au deghizat în creaturi înfricoșătoare pentru a petrece de Halloween în Pasul Tihuța, scrie Bistrițeanul. Cel mai original costum a fost premiat cu o cină în cavoul Contelui Dracula de reprezentanții unui hotel care au organizat o petrecere inspirată din legenda vampirului sângeros.

Petrecăreții au fost așteptați cu foc de tabără, țuică, frigărui și o cină specială. Un DJ a avut sarcina de a întreține atmosfera pentru ca turiștii să se distreze până dimineață.

Chiar de Halloween, două tinere din Statele Unite au decis să-și unească destinele. Ceremonia a avut loc departe de ochii celorlalți turiști și chiar a staff-ului de la Castel, notează sursa citată.

Nuntă gay, în Pasul Tihuța

Tinerele care s-au căsătorit de Halloween
sursă foto: Bistrițeanul

Uniunea a fost oficială de un actor care le-a însoțit din Statele Unite. Mai mulți prieteni ai lesbienelor au fost prezenți la moment.

sursă foto: 123rf


Citește și EXCLUSIV/ Libertatea a vorbit cu românul care a petrecut cu bossul Facebook pe un portavion. La doar 26 de ani, Andrei Antonescu a lucrat la marile companii IT ale lumii


 

Post-ul Nuntă gay, în Pasul Tihuța. Două tinere și-au unit destinele de Halloween apare prima dată în Libertatea.ro.