Munca in domeniul constructiilor este poate una dintre cele mai grele. Presupune un efort fizic mare, dublat de un psihic de fier. Conditiile de lucru nu sunt intotdeauna cele mai bune iar riscurile de accidentare sunt la tot pasul.

Despre aceste riscuri vorbim in continuare si despre cat de importanta este purtarea unor echipamente de protectie adecvate pentru a le putea preveni.

Riscuri ce pot aparea

Munca in acest domeniu presupune in primul rand rezistenta la orice fel de conditii meteorologice – fie ca vorbim de temperaturi foarte mari sau extrem de scazute, randamentul trebuie sa fie constant. Imbracamintea de protectie este cea care te salveaza de exemplu atunci cand ploua sau cand ninge.

In momentul in care lucrezi in construcii, iei contact cu o multime de utilaje si echipamente care mai de care, unul mai riscant decat altul. In cazul in care nu esti suficient de atent in momentul in care manevrezi aceste utilaje si chiar si unele scule de mana, te poti accidenta.

Daca este vorba de o rana superficiala, aceasta se vindeca usor in scurt timp, insa accidentarile pot fi dintre cele mai grave. In acest sens sunt recomandate echipamentele de protectie, cele ce au rolul de a preveni eventualele incidente ce pot avea loc.

Echipamente de protectie de calitate de la Tresa

Tresa este unul dintre furnizorii de top din Romania ai echipamentelor de protectie, utile in orice domeniu de activitate. Vorbim atat despre imbracaminte de protectie, cat si despre diverse accesorii utile in acest sens.

In ceea ce priveste echipamentul de protectie pentru cei ce lucreaza in constructii, regasim in cadrul site-ului oficial tresa.ro o categorie dedicata. Printre articolele disponibile regasim imbracaminte si incaltaminte de protectie, diverse echipamente pentru lucrul la inaltime, manusi de protectie, echipamente ce protejeaza zona capului, unele echipamente tehnice si de curatenie.

In domeniul constructiei exista atat de multi factori externi ce pot provoca accidente, incat este important ca echipamentele folosite sa fie unele de calitate. Si exact asa sunt cele furnizate de Tresa.

Numai analizand cu atentie numele producatorilor de la care provin, stim din start ca acestea sunt eficiente, rezistente si sigure. Vorbim de brand-uri precum Cerva, Renania, 3M, Australian Line, Fridrch & Fridrich si multe altele.

Calitate exceptionala a produselor si preturi destul de accesibile – iata cu ce isi intampina Tresa clientii! Un site foarte bine organizat, unde pot fi gasite cu usurinta echipamentele dorite in functie de domeniul de activitate. O echipa de specialisti gata sa ofere informatiile si sfaturile necesare pentru a putea face alegerile potrivite.

Mai multe detalii in acest sens si catalogul de produse disponibile se regasesc pe site-ul oficial tresa.ro.

Leave a comment