Kub-ul – un concept nou, o nouă alternativă de cazare

rentakub.com

Planificarea unui concediu, fie pe timp de vară, fie pe timp de iarnă, impune și găsirea unei cazări. Indiferent dacă este vorba de locații diferite sau de petrecerea concediului într-un singur loc (spre exemplu 1 săptămână la mare sau la munte), se caută confort, dotări complete și prețuri accesibile.

De regulă există două alternative pentru cei care nu pot apela la prieteni, rude și cunoștințe pentru găzduire pe perioada concediului. Este vorba fie de unități HoReCa (hoteluri, pensiuni etc.), fie de apartamente disponibile spre închiriere în regim hotelier.

Soluțiile oferite de piață se diversifică însă, iar astfel apar noi alternative de cazare. Kub-ul se înscrie în rândul acestora – mai multe detalii oferim în rândurile următoare.

Ce este?

Acest nou concept pare a fi o îmbinare perfectă între o casă de vacanță, o garsonieră cu dotări complete, o vilă la munte ori la mare și confortul deplin resimțit acasă.

Practic, este vorba de case concepute a fi construite pe piloni, cu dotări de top, care oferă condiții similare cu cele hoteliere, fără ca oaspeții să resimtă însă agitația caracteristică unităților clasice de cazare.

Ce avantaje oferă cazarea la kub?

Deși o asemenea alternativă de cazare este recent apărută în peisajul românesc, pare a fi destul de atractivă, având în vedere avantajele prezentate chiar pe site-ul oficial rentakub.com.

Rentakub inchiriaza o casuta de vacanta în condiții avantajoase, în diverse locații din țară. Chiar dacă în prezent sunt disponibile doar variante pilot ale acestor kub-uri, din primăvara anului 2018 (conform site-ului rentakub.com) vor exista opțiuni mai numeroase.

Să vedem care ar fi câteva dintre avantajele pe care le oferă cazarea la kub:

  • Costuri reduse

Fiecare dintre noi caută cea mai avantajoasă formulă de cazare atunci când pleacă în concediu. Kub-ul poate fi alternativa perfectă în acest caz. Spre exemplu, pentru sejururi rezervate timp de o săptămână se va plăti un preț cu aproximativ 40% mai ieftin decât la hotel.

Avantajul economic poate veni și din faptul că rezervarea de grup, împreună cu prietenii ori familia, poate reduce considerabil costul de cazare individual.

  • Primire personalizată și liniște

Probabil oricine și-ar dori confortul propriei locuințe chiar și atunci când se află în vacanță. Ei bine, kub-ul poate oferi acest lucru. Spațiile de cazare sunt personalizate, oferă un grad ridicat de confort și pot fi chiar foarte apropiate de acea senzație de „acasă”.

În plus, este vorba de amplasamente departe de agitația urbană și de tiparul hotelurilor care, chiar dacă oferă la rândul lor confort, sunt oarecum standardizate și fără farmec.

Poate cel mai important avantaj ar fi faptul că o asemenea alternativă de cazare nu impune constrângeriCe înseamnă acest lucru? Ei bine, este vorba de faptul că există libertatea de organizare a timpului după bunul plac, de ieșiri și reveniri la orice oră, dar și servirea meselor fără constrângerea de a respecta orarul strict impus de alte unități de cazare.

Per total, o asemenea experiență de a petrece o vacanță poate fi mai mult decât mulțumitoare, se pare. Cei care s-au săturat de locurile de cazare mult prea standardizate pot să verifice ofertele disponibile în cadrul site-ului anterior menționat – rentakub.com.

Leave a comment