Nu cred că există vreo persoană care să nu-și dorească să aibă independență financiară. Asta nu înseamnă doar să se bazeze pe salariul fix primit în fiecare lună deoarece acesta se cheltuiește foarte repede pe utilitățile lunare, facturi și mâncare. Este vorba aici și de a duce o viață cu un confort mai sporit, de o casă sau de un apartament spațios, de călătorii în locuri frumoase, de o mașină bună, etc. Nu poți susține toate acestea dintr-un singur salariu.

Reorientarea spre un alt job este cheia aici, în această situație. Chiar dacă schimbi domeniul de muncă, se va merita cu siguranță.

În cele de mai jos vom explica de ce este cazul să treci și tu la această schimbare.

Un domeniu de muncă inedit dar cu beneficii uriașe

Dacă n-ai fost niciodată curios sau curioasă să afli ce se ascunde în spatele unui anunț de acest tip, respectiv pentru angajari videochat vezi aici, acum este momentul să-ți depășești timiditatea și să descoperi adevărul.

Da, în calitate de model de videochat la agenția Unicorn Agency se câștigă sume fabuloase, de ordinul miilor de dolari, dar asta numai cu muncă și implicare. Nu este un job pentru oricine, ci doar pentru cei ambițioși care își doresc mai mult de la viață. Este chiar perfect pentru tinerii aflați la început deoarece pot obține mai ușor stabilitate financiară dar își pot și permite să se distreze cu prietenii.

Ei nu au prejudecăți în a vorbi cu persoane din toate colțurile lumii, mai ales dacă sunt cunoscători de limbă engleză.

Se cere experiență sau se pornește de la zero?

Aceasta este o întrebare pertinentă și este bine să o lămurim. Nu se cere experiență, deși este bine dacă ea există. O prezență fizică dar nu numai plăcută, un fel amabil de a conversa, deschidere spre nou, iată pe ce pune accent agenția Unicorn. Aceasta este interesată să te inițieze în tainele videochatului ba mai mult, să îți facă și ședințe foto profesionale pentru a te pune mai bine în valoare.

Agenția Unicorn este locul perfect pentru a-ți începe cariera mai ales că poți lucra și din confortul casei tale, nu numai din studiourile din capitală sau Brașov.

Echipa de aici te va sprijini pas cu pas pentru a te integra și pentru a te simți cât mai în largul tău. Te vei convinge singur că este o meserie serioasă, la fel ca oricare alta doar că aici ai condiții de muncă mult mai bune dar și un câștig pe măsura implicării tale.

Care este programul de lucru a unui model, fix sau flexibil?

Aici totul depinde de tine, pentru că vestea bună este faptul că îți poți face singur programul. Adică te poți trezi dimineața și apuca de lucru când ai tu chef. Poți face o pauză și relua munca mai după masă. Sau, dacă ești pasăre de noapte poți lucra în timpul nopții.

Dacă ai mai multe ore petrecute în online vei fi răsplătit cu bonusuri substanțiale. Iar concursurile organizate lunar îți mai pot aduce și alți bani. Fii pe fază și nu îți va părea rău.

Pentru mai multe detalii accesează site-ul oficial al agenției Unicorn.

Contact: hello@unicornagency.ro

Leave a comment