Daca si tu ai probleme cu caderea excesiva a parului, inseamna ca deja te-ai informat asupra solutiilor ce exista in acest sens si stii ca implantul de par este singura solutie eficienta, sigura si ale carei rezultate se vad imediat dupa interventie.

Avand in vedere rezultatele ce se obtin in urma implantului de par, care sunt factorii ce te-ar putea impiedica sa faci aceasta procedura? Te sperie poate interventia in sine? Nu dispui poate de resursele necesare pentru asa o investitie? Sau poate inca nu esti convins ca in cazul tau poate functiona?

Discutam despre fiecare motiv in parte in cele ce urmeaza.

Ce implica procedura in sine?

In cazul in care te hotarasti sa colaborezi cu echipa de medici ultraspecializati din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, trebuie sa stii ca acestia folosesc o tehnica ultramoderna, minim invaziva si care nu doare si nu lasa cicatrici sau alte semne la nivelul scalpului.

Vorbim asadar de tehnica Quality FUE, in cadrul careia atat extractia, cat si implantarea firelor de par se face exclusiv manual. Nu ai de ce sa ai emotii pentru ca nu ti se vor recolta grefe intregi de piele, ba dimpotriva, extractia se face fir cu fir.

Cat costa implantul de par?

Cu siguranta aceasta este o intrebare care te macina. Probabil iti imaginezi ca este vorba de o suma exorbitanta pe care o ai de platit pentru a avea parte de un par mai bogat.

Asadar, daca te intereseaza cat costa un implant de par, trebuie sa stii ca pretul variaza in functie de cativa factori. In primul rand, conteaza foarte mult zona pe care doresti sa o acoperi. In al doilea rand, este important si numarul de fire de par ce trebuie extrase si apoi implantate pentru a obtine rezultatul dorit.

In cazul in care locuiesti in Bucuresti sau in zonele apropiate, te poti prezenta direct la clinica Dr. Felix Hair Implant pentru o consultatie in acest sens, in urma careia vei afla exact pretul interventiei in functie de ceea ce ai nevoie. Daca insa locuiesti intr-o alta zona a tarii, te poti programa pe site-ul oficial al clinicii – drfelixhairimplant.ro – pentru o consultatie online cu un specialist al clinicii, in cadrul caruia vei afla suma pe care va trebui sa o platesti.

In plus, clinica iti ofera posibilitatea de a achita procedura de implant de par in rate. Asadar, ai varianta de a avea parte de interventie si ulterior sa o platesti treptat.

Vizualizeaza galeria foto de pe site!

In cazul in care nu esti inca 100% convins de rezultatele ce le poti avea in urma procedurii, intra pe site-ul clinicii la galeria foto ce iti este pusa la dispozitie unde vei gasi o multime de imagini de tip inainte – dupa. Rezultatele imediate sunt vizibile, iar cele ce apar la cateva luni dupa, iti vor oferi garantia ca faci alegerea potrivita.

 

Date de contact Dr. Felix Hair Implant

Sediu: Soseaua Nordului, Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0720 254 368 / 0749 260 204

Email: office@drfelix.ro

Leave a comment