Investim in calitatea vietii, muncim de zor pentru a obtine ce ne dorim. Uitam insa de relaxare, de nevoia de a trai frumos. In ultima vreme stresul colosal al vietii de zi cu zi a inceput sa isi faca simtite efectele si drept urmare au inceput sa si apara metode recomandate pentru relaxare. Unii aleg sa citeasca, sa admire natura, sa asculte muzica. Este insa dovedit ca avem o mai mare satisfactie daca contribuim activ la un proiect. Pictura pe numere ii ghideaza pe doritori sa finalizeze ceea ce poate deveni un tablou perfect, pictat cu efort propriu, fara riscul de a compromite rezultatul final.

Ce este pictura pe numere

Conceptul este unul pe cat de inedit, pe atat de atractiv. Presupune o corespondenta intre numere – asezate pe panza de canvas – si culori. Panza este schitata, deci in prealabil imprimata, astfel incat aceasta activitate sa nu presupuna a crea de la zero tabloul. Asezarea culorilor in locul corespunzator, realizarea unui peisaj deosebit sunt o terapie prin culoare si rabdare.

Pentru cei care inca nu au auzit de acest concept trebuie spus ca este acel gen de proiect incadrat la categoria DIY – do it yourself. Cum suna sa decorezi casa cu propria munca? In plus, vine si cu sansa de a incerca acest gen de activitate chiar daca nu suntem experti in arta.

Procesul in sine de pictat este la fel de important ca si rezultatul final. Vorbim despre atentie si concentrare, despre beneficiile pe care le presupune o activitate de lucru manual, pictura in sine, precum si ce ceea ce ramane la final drept dovada a unui efort meritat – tabloul ce poate fi inramat.

Cum pictez, ce trebuie sa stiu

Priceperea vine prin exersare. Doar ca pictatul in sine nu ar trebui sa ridice probleme. Kiturile de picturi pe numere de la pictorulfericit.ro includ tot ce este necesar pentru a incepe aceasta activitate de indata: panza de canvas, setul de culori si pensulele necesare, de grosimi diferite. In kiturile disponibile la Pictorul Fericit sunt incluse de asemenea sablonul A4 schitat, precum si un mockup, pentru a avea o imagine completa despre cum ar trebui sa arate, la final, pictura.

Totusi cateva indicatii ar fi necesare pentru a evita efectul de puzzle.

Instructiunile sunt minime – cu ce sa incepeti? Motivul este simplu si anume va lasati ghidati de numere si nu aveti nevoie de o ordine anume a aplicarii. Din motive practice insa, veti folosi un penson deja inmuiat intr-o culoare pentru a aplica peste tot unde este notat.

Cum si cat diluati culorile? Nu este necesar sa faceti asta. Le veti folosi direct din recipientul in care vin ambalate. Avantajul este ca aceste mici cutii au inchidere ermetica si va ajuta sa le pastrati intacte pentru mult timp. Sunt si suficiente, chiar si pentru reaplicari, eventuale retusuri pe care le veti face.

Culorile nu sunt toxice, de altfel acest gen de activitate este recomandata si copiilor. Cei de la pictorulfericit.ro pot pune la dispozitie si certificatul privind continutul chimic al culorilor. Acestea nu sunt daunatoare.

Cum pictez? Respectand schita panzei. Pentru ca pictura sa aiba un aspect natural la final este recomandata depasirea conturului, pentru a crea o trecere treptata de la o nuanta la alta. Pensonul subtire va ajuta in acest sens, sa conturati perfect inclusiv liniile dintre spatii.

Iata si un exemplu concret, depre evolutia pe pasi a unei lucrari de acest gen, pictura pe numere Fancy Cat.

 

Surprize de la Pictorul Fericit

Pentru cei care isi doresc sa faca din aceasta experienta o exersare de talent pot completa achizitia cu un sevalet ajustabil din aluminiu, perfect pentru a mentine panza intinsa pe durata aplicarii culorilor.

  • sevalet ajustabil din aluminiu

In stocul acestui eshop de nisa regasim si set de spatule pentru pictura. Comenzile pot fi realizate exclusiv online, cu asistenta la preluare daca este necesar.

Surprizele nu se opresc aici. Cei care prind gustul acestei experiente regasesc in pliantul inclus in kitul de pictura comandat un discount pentru o viitoare comanda, discount pentru cei care cumpara un numar mai mare de picturi sau pentru cei care recomanda Pictorul Fericit si altora.

Picturile au o tematica diversa si pot fi recomandate ca activitate pentru cei mici si mari. Descoperiti care sunt printre cele mai populare, mai bine vandute sau alegeti dupa instinct si preferinte. Oricare ar fi alegerea, in mod cert va veti bucura de o experienta unica si memorabila!

Leave a comment