In orice domeniu ti-ai desfasura activitatea, este important sa detii toate cunostintele necesare pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Vorbim aici despre responsabilitati, dar si de timp suficient pentru ca activitatea sa se desfasoare in parametri normali.

Si atunci cand vorbim de zootehnie, lucrurile nu stau altfel. In zilele noastre, tot mai multe persoane se indreapta spre acest domeniu atunci cand doresc sa inceapa o afacere. Si nu este deloc usor daca ne gandim la faptul ca responsabilitatea nu priveste doar afacerea in sine, ci si oferirea unor conditii optime de trai pentru animale si pasari si, implicit, asigurarea unei alimentatii sanatoase pentru acestea.

In acest sens, este foarte important sa existe un magazin in cadrul caruia sa se regaseasca toate cele necesare pentru desfasurarea activitatii din cadrul fermelor si nu numai.

Super Farm Land – aliatul tau de incredere in domeniul zootehniei si agriculturii

Super Farm Land este un magazin online cu peste 10.000 de produse destinate zootehniei si agriculturii. Avand o vechime de 15 ani in acest domeniu, magazinul se defineste ca fiind o „afacere de familie” si este recunoscut ca un mare importator de produse pentru zootehnie KERBL in Romania, inca din anul 2005. Datorita cunostintelor in ceea ce priveste cererea de pe piata produselor pentru animale, Super Farm Land a devenit unul dintre liderii din Romania in domeniul zootehniei si al agriculturii.

Cum te ajuta folia stretch in activitatea de la ferma?

Vorbind strict despre hrana animalelor, in oferta magazinului gasim un produs care ajuta la mentinerea acesteia in conditii optime si anume folie stretch. Vom vorbi putin in cele ce urmeaza despre ce este aceasta si ce rol are in zootehnie.

Folia stretch este o folie din plastic (asa cum obisnuim noi sa o numim) fabricata din polietilena. In domeniul zootehniei, aceasta este folosita pentru infolierea sigura a balotilor de lucerna si fan. De obicei, fermierii o folosesc atunci cand se pregatesc pentru sezonul rece, atunci cand urmeaza sa depoziteze hrana pentru animale.

Fiind fabricate in Germania, foliile stretch din cardul magazinului Super Farm Land sunt de o calitate superioara, asigurand rezistenta in timp si garantand mentinerea in stare buna a lucernei si a fanului. Pe site-ul oficial al magazinului regasim doua variante de dimensiuni din care le putem alege pe cele mai potrivite, in functie de necesitati.

Folia stretch nu trebuie privita neaparat ca pe o investitie, ci mai degraba ca pe o garantie a faptului ca munca depusa de fermier nu a fost in zadar si ca alimentatia animalelor pe care le are in grija este una sanatoasa si de calitate.

Mai multe detalii despre gama de produse ce se regaseste in cadrul magazinului Super Farm Land regasim accesand site-ul oficial al acestuia.

Leave a comment