Dacă la sfârșitul anului trecut, platforma Stailer era disponibilă doar în Cluj Napoca, la momentul actual s-a lansat și în alte 4 mari orașe din România. Acum se bucură de avantajele ei și cei din Iași, Timișoara, Oradea și București, cu posibilitatea de extindere și în celelalte orașe din țară.

Platforma online vine spre publicul larg cu o metodă inedită de a te programa la un salon de înfrumusețare, într-un timp foarte scurt.

Stailer.ro a captat atenția chiar de la începutul lansării pe această nișă, pentru că eficientizat timpul multor persoane care au utilizat-o. Așa cum ne putem programa online la diverse instituții, cabinete, facem cumpărături  sau ne putem plăti facturile, așa ne putem programa și la un salon de beauty foarte rapid și ușor.

Și când avem puse la dispoziție aceste avantaje de ce să nu profităm de ele?

Merită?

Doar prin simplul fapt că nu trebuie să mai dai niciun telefon, nici măcar pentru confirmarea programării, merită! Scutim timp în care ni-l putem petrece în familie sau cu prietenii sau pur și simplu ne relaxăm citind o carte. Merită și pentru că ai o mulțime de servicii puse la dispoziție de platforma Stailer din care poți alege să mergi la orice salon de hair and beauty. Plus că Stailer este 100% gratuit.

Cu siguranță alegem metoda  mai eficientă atunci când ne dorim ceva. Plus că ne vine destul de greu să ne vopsim sau să ne tundem acasă și asta pentru că nu se compară cu mâna unor profesioniști. De ce nu am apela la ei?

Saloanele de înfrumusețare sunt asaltate tocmai din aceste considerente, atât de bărbați cât și de femei. Pe lângă răsfățul și relaxarea de care au parte, multe persoane consideră mersul la un salon de beauty o terapie.

Stailer ne încântă cu aceste servicii care ne sunt mult mai la îndemână și care ne fac să renunțăm la metoda clasică de a da telefoane în detrimentul programării online.

Bucură-te și de alte avantaje cu Stailer

Dacă alegi să îți faci un cont pe Stailer, vei avea parte de și mai multe avantaje. Poți seta remindere prin sms sau pe calendarul personal, detalii despre programarea făcută, plus indicații prin Google Maps pentru a găsi mai ușor salonul. Nu te costă nimic dacă dorești să îți creezi un cont.

Faptul că se apropie cu pași repezi sărbătorile pascale, mai toate femeile cât și bărbații apelează la serviciile din saloanele de beauty pentru a arăta impecabil în acea perioadă. Acesta este și un bun moment de a te programa cu Stailer pentru a-ți eficientiza timpul. Iată că tehnologia ne-a demonstrat încă odată cât de benefică este și ce avantaje ne oferă, dacă știm când și cum să o folosim.

Ori platforma online Stailer este una dintre exemple. Așadar, fii în trend, folosește în mod eficient avantajele tehnologiei, bucură-te de timpul rămas și fii mereu în centrul atenției cu Stailer.

Date de contact: support@stailer. ro.

Leave a comment