Până când nu te confrunți cu o nevoie anume și un serviciu dintr-o nișă anume, nu îți dai seama de importanța de a colabora cu un specialist. Când ai nevoie de traduceri, autorizate și legalizate, după caz, apelează la biroul de traduceri Inova. Iată de ce.

Servicii rapide, răspuns prompt și prețuri corecte

Desigur, ideal ar fi ca serviciile de calitate să fie și ieftine. Mulți caută servicii bune la preț cât mai modest. Să ne gândim însă că unele servicii ieftine te vor costa mai mult ulterior, când vei ajunge să plătești mai mult pentru a reface un lucru. Mai cu seamă când vine vorba de traduceri ai nevoie de un profesionist care să își facă treaba impecabil.

Poți estima costurile pentru ca nimic să nu te ia prin surprindere. Află despre acest aspect, din cadrul paginii oficiale, respectiv servicii-traduceri.ro.

Caută un traducător autorizat

Asta îți va asigura din start o bază a calității serviciilor. Traducătorul își asumă corectitudinea textului tradus. În plus, cei de la Inova oferă și servicii de legalizare și supralegalizare, după caz, fiind în colaborare cu un cabinet de notariat.

Caută pe cei care traduc din și în mai multe limbi

Desigur, engleza este de bază ca limbă internațională. În majoritatea cazurilor vei găsi traducător care lucrează din și în limba engleză, dar mai rar cu alte limbi. La biroul de traduceri Inova vei găsi o echipă de traducători gata să își pună la dispoziție serviciile, traduc din și în peste 30 de limbi. Iar în ceea ce privește tipul de materiale ce vor fi traduse aici, ai de asemenea diversitate în tipologia lor, de la cele juridice la cele literare, tehnice etc.

Timp optim de răspuns

Predarea materialului tradus te va interesa să fie în scurt timp. Dacă ai nevoie de rapiditate, Inova îți oferă încă un motiv pentru care merită să alegi acest birou de traduceri. Poți rezolva acest task pe care îl ai și dacă e vorba de testul Covid tradus, așa cum se impune la ora actuală pentru a circula liber în alte țări. Iar aici rapiditatea este cuvânt de bază, dat fiind că ai și un termen limită până când un test are valabilitate spre a fi prezentat la sosirea la vamă.

Află despre prețuri și alte avantaje de client pentru colaborarea cu Inova aici:

Calea Moșilor, nr. 203, Spațiu Comercial, Sector 2, BUCUREȘTI

021/21 00 391, 031/817 05 07

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

Leave a comment