Pe parcurs ce anii trec, atât femeile cât și bărbații sunt afectați din mai multe puncte de vedere. Problemele de ordin fizic apar negreșit, iar cu acestea de multe ori apar și cele din punct de vedere al sănătății mintale. Una din problemele fizice care îi afectează pe bărbați, este disfuncția erectilă, fapt ce îi aduce deseori într-un punct al depresiei, al lipsei stimei de sine, iar acest lucru doar le reamintește că nu devin mai tineri. Erotic Impulse, ajută bărbații care își doresc să-și redobândească vitalitatea, energia și echilibrul atât din punct de vedere fizic și psiho-emoțional, cât și în viața personală.

De ce să alegi suplimentele Erotic Impulse?

Pentru că sunt o alternativă mult mai sănătoasă, în detrimentul celorlalte medicamente farmaceutice moderne. Eficiența lor sporesc performanțele masculine, fără a avea efecte secundare, deoarece ingredientele active ale acestor pastile, sunt extracte naturale din plante care aduc numeroase beneficii organismului. Nu este cazul să ne ascundem după deget, pentru că o viață sexuală activă este esențială pentru păstrarea echilibrului în viață. Bărbații care suferă de afecțiuni de ordin funcțional la acest capitol, își pot pierde complet pofta de viață, deoarece virilitatea și vitalitatea corpului lor nu mai este la nivele optime.

Potența masculină poate fi influențată de numeroși factori, vârsta sau materialul genetic fiind cei care nu pot fi influențați sau opriți. Indiferent de ce cauzează această disfuncție, consecințele sunt aceleași, pierderea libidoului datorită scăderii cantității testosteronului din organism. Stările anxioase și depresive care vin cu această afecțiune, pot lovi pe oricine, atât pe cei în vârstă cât și adolescenții. Având în vederea că lumea este într-o continuă schimbare, aportul nutritiv din alimentație este unul precar, viciile sunt la ordinea zilei iar aerul tot mai poluat, fiecare generație trage ponoasele.

 Ce conțin suplimentele Erotic impulse?

Pentru cei rușinoși, trebuie menționat faptul că cei de la Erotic Impulse ambalează produsul în condiții de maximă discreție, că tu să nu te simți stânjenit când îl primești prin curier. Remediile lor naturiste conțin doar compuși naturali cum ar fi L-arginina, Zinc, Tribulus terrestris, Ginseng siberian și Poria cocos.

  • Ginsengul siberian – are rol antioxidant și tonifiant și este și un imunostimulator. Ajută bărbații să ajungă la o capacitate mai ridicată a performanței fizice și ajută la recuperarea după efort. Menține echilibrul psiho-emoțional, fiind extrem de util în cazul stărilor depresive, anxioase, oboseală sau stres. Este un afrodisiac natural, îmbunătățește circulația sângelui și a nivelului de oxigen, fiind un bun stimul pentru aparatul reproducător.
  • Poria cocos – ajută la o bună funcționare a aparatului cardiovascular, diminuează palpitațiile, are efecte antioxidante și benefice asupra organismului. Obții performanțe fizice mai îndelungate și asigură o bună funcționare a aparatului urinar, inclusiv prostatei.
  • Tribulus terrestris – stimulează producția de testosteron, ajută la scăderea tensiunii arteriale, este un puternic antidepresiv, ameliorează tulburările nervoase, previne apariția anumitor tipuri de cancer și fortifică imunitatea.

Acestea sunt doar o parte din beneficiile suplimentelor Erotic Impulse, iar odată ce le introduci în rutina ta, calitatea vieții tale va fi cu siguranță îmbunătățită.

Contact: 0724246427

contact@erotic-impulse.ro

Leave a comment