Cafeaua se numără printre cele mai consumate băuturi din întreaga lume. Aceasta poate fi decofeinizată sau cu cofeină, foarte multe persoane crezând că efectul său nu este acela de a-ți da energie. Despre cafea se consideră că este apreciată pentru gustul său și nu pentru că te ajută să te trezești mai repede. Totuși, majoritatea oamenilor o consumă strict dimineața pentru a-i ajuta să fie mai productivi.

Ia-ți doza de energie a dimineții de la CafeaPlus!

Nevoia de a consuma cafea se regăsește la toate locurile de muncă, oricare ar fi programul lor. La birou, în construcții, acasă, la magazine sau supermarket-uri, peste tot este necesară cafeaua. Pe site-ul www.cafeaplus.ro ai de ales dintr-o varietate de cafea sub diferite forme, cât și ceai.

Un aparat de cafea este ideal în toate instituțiile, indiferent de domeniul lor. La holurile universităților, clinicilor, spitalelor sau instituțiilor publice sunt amplasate echipamente de unde se poate consuma cafeaua.

CafeaPlus îți pune la dispoziție cafea proaspăt prăjită, cafea verde, cafea instant sau ginseng. În materie de ceaiuri, tu sau angajații tăi le puteți consuma pe cele verzi sau negre, cât și ceaiurile de plante. O mulțime de oameni consumă ceaiurile în locul cafelei, având același scop și efect ca si acestea.

Doza de energie a dimineții de la CafeaPlus poate fi atinsă cu ajutorul cafelei și echipamentelor de calitate. De pe site poți comanda automate de cafea, espressoare, râșnițe de cafea sau automate mixte. Pentru un gust și mai bun al cafelei, poți achiziționa lapte sau creamer. CafeaPlus dispune de o varietate de ceaiuri și cafele, echipamente pentru cafea și consumabile precum pahare, zahăr sau palete.

Brandurile cunoscute de aparate de cafea pot face ca gustul său să fie perfect pentru primele ore ale dimineții. În funcție de aparatul care face cafeaua și filtrul (dacă este necesar) folosit, gustul acesteia este diferit la fiecare echipament. Sunt unele aparate care au o temperatură foarte ridicată a cafelei, pe când altele îți permit să iei prima gură imediat.

Site-ul cafeaplus.ro este locul dincare poți achiziționa espressoare profesionale și automate noi de la Solista, Brio Up sau Concerto. Tot online poți cumpăra și piese de schimb pentru Necta, Zanussi, Saeco sau Bianchi. Simte doza de energie a dimineții de la CafeaPlus și bucură-te de gustul perfect al cafelei!

Comenzile pentru aparate, ceaiuri și cafele se plasează direct pe site, iar contactarea se face prin numerele de telefon afișate sau la e-mailurile comercial@cafeaplus.ro sau tehnic@cafeaplus.ro.

Leave a comment