Foarte mulți bărbați aleg cu greu saloanele sau hairstyliștii pentru următoarea programare. Domnilor, acum vă puteți programa online prin Stailer la unii dintre cei mai buni hairstyliști din țara noastră! Disponibilă în peste 41 de orașe, platforma și aplicația Stailer te ajută să descoperi serviciile potrivite pentru tine!

Pentru a-ți fi mai ușor să te programezi la un salon de înfrumusețare, Stailer îți pune la dispoziție aplicația și platforma. Acestea pot fi utilizate de pe dispozitive precum smartphone, tabletă, PC sau laptop. Poți să îți creezi un cont sau să te înregistrezi pentru a face programări, iar la următoarea rezervare a locului să nu mai fie necesar să parcurgi aceiași pași. 

Fă o programare barbershop și lasă-ți aspectul pe mâna specialiștilor! Pentru servicii de înfrumusețare de acest tip, trebuie doar să selectezi serviciul „Barbă” din aplicație sau de pe site. Mai apoi va trebui să alegi locația unde dorești să mergi la salon, cât și data și ora la care vrei să faci programarea. Îți va fi afișată ulterior o listă cu saloanele disponibile conform căutărilor tale. 

Vezi catalogul cu inspirație și alege stilul potrivit pentru tine!

Catalogul cu inspirație este locul ideal unde poți alege un hairstylist sau un salon. Această secțiune este disponibilă pe platformă și conține fotografii cu lucrările diferitor hairstyliști. Poți accesa fotografii cu toate tipurile de servicii și te poți programa direct din această secțiune. 

Dacă nu ai găsit nimic potrivit pentru tine, ai posibilitatea de a căuta saloane în funcție de serviciul dorit. Ai la dispoziție saloane și hairstyliști care oferă tuns, aranjat, pensat, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă, masaj și cosmetică masculină, pe lângă servicii pentru barbă. 

Toate acestea sunt disponibile doar pentru bărbați, însă și doamnele pot apela la servicii de înfrumusețare corespunzătoare genului lor. Pentru a te programa la serviciul corespunzător, trebuie să selectezi genul tău. Ai mai multe detalii aici despre cum poți obține rezervarea locului la salonul dorit. 

Programează-te împreună cu un prieten sau cu persoana iubită la un centru de înfrumusețare!

Stailer îți oferă posibilitatea de a te programa atât tu, cât și un prieten sau persoana iubită. Tot ce trebuie să faci este să îi alegi serviciul de care ai nevoie și să îi specifici numărul său de telefon. Persoana în cauză va fi notificată printr-un mesaj text cu toate detaliile referitoare la programare. 

Aveți ocazia de a găsi un centru de înfrumusețare care oferă servicii pentru ambele genuri, astfel încât să beneficiezi împreună cu persoana iubită de cel mai bun tratament. În plus, poți face o programare doar pentru el/ea, fără să fie necesar să te programezi și tu. 

Aplicația și platforma Stailer îți oferă o mulțime de beneficii pe care le poți obține doar prin utilizarea lor. Complet gratuit, poți face o programare, o poți anula sau te poți reprograma oricând la data și ora stabilite de tine. Prin intermediul platformei ai la dispoziție toate informațiile necesare în vederea alegerii corecte a unui salon.

Contact: support@stailer.ro

Leave a comment