Ziua asteptata de multi a sosit in sfarsit! Daca esti dintre cei cu parul de foc – cum se spune, nu mai trebuie sa trimiti selfie-uri cand chiar nu ai dispozitia necesara sa o faci. De ce? Pentru ca acum poti sa trimiti un ginger emoji si sa pretinzi ca esti tu.

Ginger Emoji este unul dintre cele peste 70 de avatare noi disponibile acum pe iOS 12.1. L a fel pot sa procedeze si cei care au par carliontat, carunt sau chelie. Cu toate acestea, un ginger emoji pentru cei cu parul carlionat inca nu este disponibil.

Dar poate intr-o zi…

ginger emoji

Sursa: Emojipedia

Ginger Emoji – disponibil de acum pe iOS

Noile emoji-uri au fost facute publice pe World Emoji day (se pare ca aceasta sarbatoare chiar exista) si acum sunt disponibile pentru prima data pe iPhone, iPad, Apple Watch si Mac.

De fapt sistemul de operare iOS 12.1 vine cu inca o caracteristica noua pentru apelurile prin FaceTime – suport Dual SIM si control deplin al camerei – dar sa fim seriosi, cui ii pasa cu adevarat de aceste functionalitati poate chiar inutile?

Ceea ce te intereseaza cu adevarat este un bagel emoji, nu e asa? 

In timp ce persoanele roscate celebreaza emanciparea noului emoji pe tot cuprinsul globului, cu siguranta ca majoritatea se va bucura de emoji-urile care nu se regasesc printre cele promovate „in prima pagina a ziarului”.

Emoji-urile paun, mango sau homar sunt printre cele mai subestimate, insa reprezentari dintre cele mai excitante din seria celor noi, disponibile acum pe dispozitivele Apple.

Ar mai fi de altfel si un nou emoji prin care poti sa implori pe cineva sa faca ceva, ca de exemplu un membru al familiei plecat la cumparaturi, in ideea de a-l convinge sa cumpere mai multe din dulciurile preferate.

Alte emoji-uri interesante pe care le poti folosi in propriul avantaj sunt – si poate ti se vor parea amuzante – o salata verde, un geam, o lama si moon cake – un produs de patiserie specific traditiei chinezesti care se serveste in timpul festivalului organizat acolo la mijlocul toamnei.

Cand a lansat anuntul legat de noul emoji p site-ul oficial, Apple a declarat:

Emoji-urile sunt folosite de oamenii din intreaga lume pentru a comunica si acum iOS 12.1 aduce chiar mai multe pe tastatura sa, cu siguranta ce reusesc sa ii reprezinte mai bine pe utilizatorii de la nivel global, incluse fiind noile emoji-uri ca moon cake, amuleta Nazar sau plicul cadou rosu.

 

Fanii diverselor sporturi vor sarbatori adaugarea emoji-urilor pentru lacrosse si softball, iar adeptii aventurilor in aer liber se vor arata incantati legat de emoji-urile reprezentand busola, bagaje, cizmele pentru drumetii.

 

Acum sunt disponibiile si emoji-uri special concepute reprezentand tantarul, cangurul, homarul sau llama, dar si emoji-uri pentru diverse alimente, inclusa fiind solnita cu sare, frunze verzi, mango si altele.

Llame interesant realizate – asta e ceea ce doresc utilizatorii in lumea de azi. Cui ii pasa de incarcatoarele disponibile pentru a incarca diverse dispozitive cand sunt disponibile spre utilizare astfel de emoji-uri?