Oricine ar da oricat pentru o sesiune de relaxare cu adevarat eficienta, mai ales dupa o zi plina. Cand programul de munca este incarcat, cand apar problemele personale care devin coplesitoare, parca e o provocare pentru oricine sa tina lucrurile pe fagasul normal.

Unii viseaza la o vacanta exotica in locuri precum Thailanda, altii la o sedinta de masaj profesionala in decorul unui salon de top. Oricare ar fi fanteziile, realitatea e cea pe care o stim – rareori ne ajunge timpul pentru a ne permite un astfel de rasfat.

O sesiune de masaj pe o plaja thailandeza, in prezenta unor maseuze profesioniste? Ceea ce pare un vis indepartat poate fi de fapt o realitate apropiata. Lumea in care traim evolueaza de la o zi la alta. Progresul tehnologic mai ales ne uimeste pe zi ce trece, iar cel care are in vedere dezvoltarea unor metode care sa sustina sanatatea este in atentia expertilor.

Ideea de a opta pentru scaune de masaj pentru a beneficia de o relaxare ca la carte incepe sa prinda contur cand acestea promit sesiuni precum cele thailandeze, de exemplu. Thai, Maia, Divina sunt trei dintre fotoliile lansate sub umbrela producatorului Masatto recunoscute pentru efectele deosebite asupra organismului uman.

Scaune de masaj profesionale, pentru destindere si relaxare

Mai degraba un concept care se adreseaza publicului ce stie sa aprecieze un masaj de calitate, Divina by Masatto este un fotoliu care a reusit sa intreaca asteptarile pretentiosilor. Este ultra inteligent si ultra performant, deci poate oferi ultra relaxarea dorita. Ce inseamna prezenta unui astfel de dispozitiv in locuinta ta? Este cel care ofera echilibrul intre trup si minte. Destinde coloana vertebrala inteligent, reda vitalitatea intregului organism si stimuleaza cu succes fascia – matricea fibroasa care tine corpul impreuna si in forma fizica.

Masajul tip 4D realizat de Divina este un masaj profund, ce practic reaseaza fiecare particica a corpului la locul ei, redand elasticitatea acestuia. Recunoscut totodata si pentru tehnologia creata pentru a se adapta special pentru fiecare corp, un astfel de scaun redefineste relaxarea pe care o poti asigura atat acasa, cat si la birou.

Daca imaginatia zboara spre taramul thailandez si masajele relaxante pentru care este acesta recunoscut, atunci Thai este modelul care te poate ajuta cu dorul. De asemenea un model inovativ, prin unicul sistem patentat cu role 4D pentru spate, asigura masaje mai puternice, mai precise si mai profunde. Beneficiile resimtite de organim vizeaza atat circulatia sanguina si metabolismul, cat si buna starea generala – masarea talpilor si a gambelor pentru stimularea organelor interne.

Despre Maia, un alt model de scaun profesional regasit in showroom-urile Masatto, si beneficiile pe care le aduce organismului prin masare poti citi personal pe site-ul Masatto.ro.

Functiile suplimentare ce insotesc aceste dispozitive inteligente, care imbina cu succes intelepciunea din biologie si revolutia din tehnologie, reprezinta oul cu surprize pe care il vei descoperi in magazin sau pe site-ul Masatto.

 

 

 

 

Leave a comment