Poate ca tot ai auzit de platforma Stailer, cea care iti eficientizeaza timpul de programare la un salon de beauty, unde ai o lista intreaga cu locatii superbe de unde poti alege stilisti profesionisti care sa te rasfete. Aceasta platforma vine cu foarte multe beneficii pentru cei care frecventeaza saloanele de infrumusetare, implicit tot ce tine de aceasta industrie. A fost foarte apreciata inca de cand s-a lansat, iar oamenii din toate colturile tarii au fost foarte interesati de ea. Astfel ca la cererea publicului a inceput sa se extinda in tot mai multe orase. Pe langa faptul ca se extinde, vine in permanenta cu noutati si noi beneficii. 

Acum platforma Stailer poate fi descarcata drept aplicatie de pe App Store sau Magazin Play pentru a fi mai usor de utilizat. La fel ca si platforma, aplicatia este gratuita, deci te poti programa ori de cate ori ai nevoie fara a fi conditionat de absolut nimic. 

Stailer, acum prezent si in Pitesti

Daca esti in cautara unor saloane unde te poti vopsi in Pitesti, acceseaza platforma Stailer, pentru ca da, a aparut de curand si in acest oras. Daca anul trecut s-a lansat in Cluj-Napoca, la momentul de fata platforma poate fi accesata pentru alte 15 orase, printre care si Pitesti. Poti accesa site-ul Stailer.ro, iar acolo poti descoperi lista intreaga cu orasele disponibile. 

Doar ca Stailer nu se opreste aici. Asteptam noi orase in care va fi disponibila.

Pitestenii se pot bucura acum de eficientizare de timp atunci cand au nevoie de o programare la un salon de beauty. Nu trebuie sa dea nici un apel telefonic, totul se desfasoara online. Practic, in mai putin de 5 minute se pot programa la orice salon de beauty doresc, chiar in aceeasi zi. Metoda clasica de a da telefoane peste telefoane fara prea mari sanse de a gasi un scaun liber este de domeniul trecutului. Online este mai eficient si mai usor ca oricand. 

Tehnologia este intr-o continua avansare, iar noi ne putem bucura din plin de acest lucru. La fel cum facem plati online, cumparaturi, programari la anumite institutii, acum ne putem alege si un loc la un salon de beauty. 

Se pare ca viitorul inseamna digitalizare, iar noi nu putem decat sa ne bucuram de acest lucru. 

Nu ai nevoie neaparat de un cont pentru a te programa la un salon

Plaforma Stailer este apreciata si pentru faptul ca este transparenta, usor de utilizat si nu vine cu conditii speciale. Poti alege daca vrei sa iti faci sau nu un cont pe Stailer, ambele variante fiind gratuite. Insa te poti programa la un salon si fara cont, poti sa vezi mai multe aici

Ai toate detaliile necesare pe site, inclusiv preturile si durata serviciilor, fotografii cu locatii dar si cu lucrarile efectuate, adresa exacta prin Google Maps dar si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Deci, iti va fi mult mai simplu sa alegi salonul cu serviciul de care ai nevoie. 

Intra si tu in comunitatea Stailer si bucura-te de beneficii.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a comment