Dupa cum prea bine stii, copiii se plictisesc cu usurinta de mai toate activitatile cu care intra in contact. Monotonia nu ii caracterizeaza, ba chiar din contra, incearca sa o evite pe cat mai mult posibil. In caz contrar, intrand in sfera monotoniei, acestia se vor simti anxiosi, tristi si fara pic de dorinta de a incerca ceva nou.

Tu, in calitate de parinte, ii poti ajuta in acest sens. Incearca sa le partajezi timpul astfel incat sa desfasoare cat mai mult activitati interesante, activitati din care sa invete cat mai multe lucruri. Eu vin cu o recomandare pentru tine in acest sens – cursurile de engleza online pentru copii de la Docentisimo.

Iata cateva dintre avantajele de care tu (dar in special copilul tau) beneficiezi daca alegi sa il inscrii la asfel de cursuri.

  1. Isi poate face o multime de prieteni

Inca de la cele mici varste, copiii isi doresc sa aiba cat mai mult prieteni. Sudarea unor prietenii cu micuti de aceeasi varsta cu ei, insa de alta nationalitate va fi cu adevarat o provocare. Cursurile online de limba engleza oferite de expertii de la Docentisimo ii pot ajuta sa comunice fara probleme in limba engleza. Aceste cursuri sunt diverse, iar aici la ma refer la faptul ca difera ca grad de dificultate in functie de varsta. Putem amimti de cursuri speciale pentru prescolari, pentru copiii din clasa 0 si clasa I, clasele a II-a, a III-a si a IV-a si nu numai. Mai multe detaiii in acest sens regasesti in cadrul site-ului oficial.

  1. Se pot alatura unui club local din aceasta nisa

Exista in prezent tot felul de grupuri de vorbitori de limba engleza. Acestea nu presupun intotdeauna doar comunicarea in aceasta limba internationala, ci si desfarurarea unor proiecte si activitati de echipa. Cu siguranta un copil ce stapaneste limba engleza va fi extrem de incantat sa participe la astfel de cursuri. Sa nu mai vorbim ca il vor ajuta sa aprofundeze toate cele invatate.

In aceeasi ordine de idei, vreau sa iti mai spun ca cei mici sunt pregatiti de catre profesori cu experienta pe piata de profil, metodele de predate sunt interactive si inovative, iar legatura cu profesorul de curs se mentine puternica oricand.

Toate materialele folosite in cadrul desfasurarii cursurilor provin de la edituri de prestigiu, iar grupele de pregatire sunt de maxim 6 elevi, programul fiind de asemenea flexibil.

Mai multe detalii interesante poti obtine chiar tu, daca accesezi docentisimo.ro.

Leave a comment