Bitcoin, moneda descentralizata, una din cele mai cunoscute astfel de monede a fost creata in 2009. Criptomoneda aceasta este prima de acest fel. Utilizeaza tehnologia blockchain, dar probabil stii deja despre asta, daca interesul tau este cum sa cumperi Bitcoin. 

Ce nu stiu unii este ca Bitcoinul are limita de 21 de milioane de monede. Nu pot fi create mai mult de atat. 

De ce sa cumperi Bitcoin, te intrebi:

  • Este alternativa monedei traditionale. 
  • Este usor de transferat.
  • Are taxe reduse. 

Bitcoin este tipul de criptomoneda in care aproape oricine ar investi. Cererea este tot mai mare, mai ales ca s-a raspandit global si este o metoda de plata valabila – pot fi achizitionate astfel bunuri si servicii. 

Ca orice alta criptomoneda, Bitcoin are volatilitate si risc. Este insa moneda preferata pentru a investi in ea. Promite mult, data fiind evolutia sa in ultimii ani. Are un foarte mare potential de crestere. 

Cum sa cumperi Bitcoin in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Cauta platforma potrivita pentru tranzactionare. Sunt multe optiuni acum, dar fiecare in parte cu alte avantaje sau conditii. Una dintre cele mai cunoscute este eToro pe care de altfel o si recomandam. De ce? Platforma are peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma, peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Ce vei gasi disponibil aici: acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. 

Concret, este simplu si rapid sa tranzactionezi aici. Iata cum, in doar 3 minute si in 3 pasi simpli:

  1. Creeaza cont 

creeza cont etoro

Te inregistrezi simplu, similar cu alte tipuri de platforme, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

2. Faci depunere 

depunere etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! 

3. Cumperi Bitcoin (BTC)

cumpara bitcoin etoro

Acum  poti cumpara Bitcoin (BTC)! Pentru ca este o moneda fractionara, de aici poti cumpara si doar o mica parte dintr-o moneda Bitcoin. 

Avantajele tranzactionarii pe eToro

Aceasta platforma de tranzactionare are avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere. In primul rand, nu sunt taxe ascunse. Ai comision zero si pentru schimb sau alte tranzactii este ieftin. 

Daca inca esti sceptic, testeaza. Poti face asta prin intermediul unui cont demonstrativ. Ce inseamna asta? Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. In plus, eToro este mai mult decat atat, este locul din care poti invata mai multe despre domeniu. Este comunitatea de la care ai de invatat. Iti poti consolida cunostintele nu doar cele teoretice. Observa alti utilizatori sau socializeaza cu cei care impartasesc aceasta pasiune. Afla si despre Academia eToro te va ajuta sa te initiezi sau sa dobandesti mai multa informatie din acest domeniu. Ai acces gratuit aici. Pe langa asta, platforma ofera celor interesati optiunea unui cont demo gratuit, cu un sold virtual de 100.000 USD, pentru a-si testa abilitatile si strategiile de tranzactionare.

Chiar daca esti incepator, vei aprecia simplitatea procesului de tranzactionare, dar mai intai de toate de cumparare a Bitcoinului. 

Concluzie 

Incepator fiind, s-ar putea sa faci greseli comune si sa ai destul de multe intrebari legate de Bitcoin si daca merita sa investesti in aceasta moneda. Asadar recomandarea este de a cumpara Bitcoin dupa ce ai facut ceva munca de cercetare si te-ai documentat. De baza este sa te asiguri ca ai inteles cum functioneaza tehnologia blockchain. 

Tine cont de asemenea de volatilitatea acestei monede. Bitcoin este un activ volatil si are fluctuatii semnificative. Ca in orice alta investitie, fii pregatit sa investesti banii de care te-ai putea lipsi oricand. Ca o strategie pe care unii o adopta, diversificarea portofoliului ar putea sa iti surada. Descopera pe etoro.com si alte criptomonede pe care le poti cumpara. 

Leave a comment