Actiunile Tesla, celebra companie producatoare a masinilor electrice, au fost listate la bursa NASDAQ, incepand cu 2010. In acest an actiunile Tesla au inregistrat o revenire puternica, contrar anului trecut dificil cand s-a inregistrat un declin al actiunilor din domeniul tehnologic. Actiunile Tesla Motors se afla insa in topul celor bine cotate. 

Interesul pentru aceasta companie auto a devenit unul tot mai mare. Tesla este, pentru cine nu stie inca, producator de stocare a energiei, integreaza solutii de energie regenerabila. Interesul investitional va fi poate sustinut si de posibilitatea de a cumpara astfel de actiuni cu comision 0, in cativa pasi simpli. 

De ce sa investesti in actiuni Tesla? Poate pentru viziunea inovatoare, acesta fiind de altfel si un atu competitional. Pentru ca vorbim de companie producatoare de vehicule electrice lider global in nisa sa – a livrat 368.000 de vehicule electrice in 2019.

Cum sa cumperi actiuni Tesla Motors (TSLA) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Una dintre cele mai cunoscute este eToro pe care de altfel o si recomandam. De ce? Platforma are peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma, peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Poti cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii. Nu platesti comision si nu ai limita la volumul de tranzactionare. 

Iata cum poti cumpara actiuni Tesla Motors in 3 pasi:

1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

cont etoro

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata. 

2.Faci depunerea 

depunere cont etoro

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari! 

3.Cumpara actiuni 

cumpara actiuni tesla

Finantat, aprobat, contul iti permite acum sa cumperi actiunile TSLA. Cauta denumirea, acceseaza pagina dedicata, informeaza-te si comanda. Introduci suma dorita si open trade. 

Avantajele tranzactionarii pe eToro

Aceasta platforma are avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percepe comision la volumul de tranzactionare. Pentru inceput, evita orice risc si foloseste-te de un cont demo, gratuit, pentru a te familiariza cu eToro. Un astfel de cont va fi acreditat cu 100.000 USD, vei avea un portofoliu virtual si poti tranzactiona pentru pura exersare. 

eToro este mai mult decat atat, este plartforma din care poti invata mai multe despre domeniu, o comunitate care educa si care iti permite sa iti pui skill-urile la incercare. Academia eToro te va ajuta sa te initiezi in acest domeniu sau sa iti imbunatatesti abilitatile de tranzactionare, te ajuta sa intelegi dinamica actiunilor la bursa. 

In final

Afla din cadrul platformei etoro.com care sunt actiunile in tendinte, unele dintre cele mai alese in randul investitorilor. Documenteaza-te foarte bine inainte de a investi si intelege aceasta dinamica. Desi pana acum actiunile Tesla au crescut constant, au avut si fluctuatii, performantele superioare sau mai putin placute nu pot fi o garantie a rezultatelor viitoare.

Leave a comment