The Walt Disney Company este una dintre cele mai mari companii media din lume. Aceasta companie are o prezenta vasta in industria divertismentului, cuprinzand televiziune, filme de animatie si actiune in direct, parcuri tematice si chiar produse de consum.

Atunci cand se vorbeste despre actiunile Disney ( DIS) se vorbeste despre o serie de factori, inclusiv succesul filmelor si francizelor, evolutia serviciilor de streaming rezultatele parcurilor tematice si acele tendinte globale in industria de divertisment.

Afla de aici cum sa cumperi actiuni Disney ( DIS) in trei pasi simpli!

O platforma cunoscuta pe care o poti folosi pentru a investi in acest actiuni este eToro. Iti recomandam aceasta platforma din mai multe motive. In primul rand aceasta este accesata e peste 25 de milioane de investitori. La nivel global sunt peste 30 de milioane de utilizatori care folosesc aceasta platforma. In cadrul acestei platforme exista peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii, fara sa platesti comision. Nu ai vreo limita atunci cand vine vorba de volumul de tranzactionare.

Cum cumperi actiuni DIS in trei pasi simpli?

1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

 

2. Faci o depunere

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari.

 

3. Cumpara actiuni

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni DIS si sa descoperi avantajele!

Care sunt avantajele tranzactionarii pe eToro

Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Poti sa folosesti un cont demo, gratuit. Vei primi 100.000 USD pentru a avea un portofoliu virtual si poti tranzactiona pentru pura ta exersare.
Vorbim de o platforma care are avantaje pe care ar trebuie sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percepe comision la volumul de tranzactionare.

eToro este acea platforma din care poti invata mai multe despre fiecare actiune sau moneda. Academia eToro te ajuta sa te pui la curent cu acest domeniu si sa iti imbunatatesti skill-urile in ceea ce priveste tranzactiile, vei ajunge chiar sa intelegi dinamica actiunilor la bursa si sa devii expert.

Pentru a ajunge la rezultate exceptionale, ai nevoie de ghidare, asadar alege ca ghid aceasta platforma care contine detalii de maxim interes. Vezi pe larg aceste aspecte si nu mai amana procesul. Vei gasi ajutorul pe care il cauti si vei putea investi in ceea ce te intereseaza.

 

In concluzie

Din cadrul platformei etoro.com afli mai multe despre actiunile in tendinte, unele dintre cele mai alese de catre investitori. Este important sa vezi care sunt procedurile inainte, sa te documentezi bine inainte de a investi. Citeste, informeaza-te si alege sa investesti in actiuni care iti vor aduce rezultate pe termen lung. Este in interesul tau sa faci acest lucru pentru a te putea bucura pe viitor de aceste investitii.

Platforma eToro este usor de accesat si de manevrat, o vei intelege imediat.

Leave a comment