Stim cu totii cat de important este sistemul imunitar pentru organismul nostru, deoarece el detecteaza parazitii, virusurile, bacteriile, ciupercile si substantele nocive din corpul nostru.

Un sistem imunitar care este sanatos si functioneaza la parametri normali, recunoaste care sunt agentii patogeni toxici organismului nostru si ii va elimina. Un sistem imunitar scazut va trimite semnale organismului prezentand niste simptome:

-Oboseala accentuata si nejustificata;

-Infectii repetate in organism inclusiv aparitia herpesului si a racelilor frecvente;

-Stari anxioase si de apatie;

-O vindecare mai lenta a ranilor;

-Reactii alergice.

De aceea, mai ales in aceasta perioada, cand se apropie si astenia de primavara, trebuie sa acordam o atentie sportita la tot ce tine de imunitate.

Produse naturiste benefice corpului

 Avand in vedere ca timpul nu ne ajunge niciodata si de cele mai multe ori nu reusim sa avem o dieta echilibrata sau sa mancam sanatos si la timp de fiecare data, produse imunitate de la revitalsaenciuc.ro sunt o solutie salvatoare pentru noi.

Revital Saenciuc este o companie romaneasca cu produse bio 100% si cu o experienta pe piata de mai bine de 20 de ani.

Produsele au in compozitie substante naturale, sigure si fara efecte adverse, ceea ce ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Gama de produse de la Revital Saenciuc este variata, iar preturile sunt pentru buzunarele oricui.

Produsele speciale pentru sistemul imunitar ajuta la combaterea infectiilor bacteriene si virale, creste imunitatea si capacitatea de autoaparare a organismului si amelioreaza simptomatologia alergica. Acestea contin echinaceea si Cat’s Law.

Echinaceea este o planta care ajuta foarte mult in ceea ce priveste sistemul nostru imunitar. Aceasta se foloseste pentru a scurta durata racelilor, pentru a reduce simptomele, lupta impotriva infectiilor din corp  si ajuta la stimularea sistemului imunitar.

 Cat’s law este o compozitie foarte bogata in vitamine, minerale si substante care ajuta ca organismul sa lupte impotriva racelilor si infectiilor. Este o buna ajutatoare in vindecarea ranilor, a oboselii cronice, trateaza afectiunile hepatice si combate stresul.

Produsele naturiste sunt cele mai recomandate cand vine vorba de imunitate, mai ales ca acestea sunt niste antibiotice naturale si nu au efecte adverse asupra organismului nostru.

Revital Saenciuc vine cu solutii care ne ajuta sa eliminam dezechilibrele cu care ne confruntăm mai ales in aceasta perioada. Cu totii ne dorim sa avem un stil de viata cat mai sanatos, sa fim cat mai activi si mai putin stresati, de aceea produsele naturale sunt un bun remediu pentru noi.

Contact:

vanzari@revitalsaenciuc.ro.

Leave a comment