Patronul unui bar din Motru a afișat un slogan împotriva PSD sub pretextul unei petreceri de Halloween iar acum firma acestuia este cercetată pentru afișare de mesaje denigratoare în spațiul public. Afaceristul a scris pe geamurile barului ”Ciuma roșie” iar același mesaj l-a afișat și pe un cearșaf alb care a acoperit fântâna arteziană din imediata apropiere. Mesajul este evident având în vedere că a fost folosit la toate mitingurile antiguvernamentale din ultima perioadă.

Culmea, barul ”La Academie”, de unde a pornit scandalul, se află chiar vizavi de Parchet, Judecătoria Motru și unitatea de poliție locală, astfel că ofensa adusă autorităților a fost maximă, relatează gorj-domino.ro.

Mesajul considerat jignitor la adresa partidului de guvernământ a fost scris cu aceeași vopsea roșie și pe geamurile terasei închise a barului, unde în seara de miercuri spre jos s-a organizat o petrecere de Halloween.

Social-democrații din Motru susțin că sfidarea lui Simionescu Venus Dănuț ar fi o declarație de război la adresa aleșilor puterii care au taxat neregulile afaceristului din anii trecuți, relatează sursa citată.

Firma acestuia nu ar avea autorizație de funcționare, nici autorizație de securitate la incendiu. În luna martie, Poliția Economică a făcut acolo o descindere, în cazul unui dosar de fals și uz de fals.

Sursa foto: gorj-domino.ro


Citește și: Bacalaureat 2019. Ministerul Educației a publicat modele de subiecte. Cum arată testele grilă de la Română și Matematică


 

Post-ul Cum a pus ”Ciuma Roșie” pe cearșaf patronul unui bar din Motru, de Halloween. Locația este chiar vizavi de Parchet, Poliție și Judecătorie apare prima dată în Libertatea.ro.