Parul oricarei femei este ca un accesoriu, o bijuterie nepretuita pentru ca look-ul trebuie sa fie unul ireprosabil in orice context. Petrecerile de Craciun se remarca prin stralucire, varietate de culori ce sunt menite sa aduca o doza de optimism. Tot aceasta sarbatoare este definita de cadouri si cum ne place sa oferim si sa daruim la randul nostru diverse articole, decembrie este luna cadourilor.

 

 

Nu este usor de oferit cadoul ideal mai ales femeilor. Cu toate ca sunt preferate o multime de lucruri este greu de gasit acel ceva care si-ar dori cu adevarat sa primeasca reprezentantele feminine. Parul unei femei este nepretuit, dar in timp se deterioreaza din cauza coafurilor repetate, vopsirilor si utilizarii aparatelor pentru coafat la temperaturi ridicate.

O peruca este ideala si se asorteaza de minune cu petrecerea de Craciun. Cand vine vorba despre un accesoriu atat de delicat este bine sa te orientezi spre produse profesionale. Belher este un punct de reper recomandat chiar si de vedetele din showbiz. Ce poate fi mai potrivit decat un look de vedeta de sarbatori?

Tipuri de peruci – de ce sa alegi cadourile de la Belher

Cand spui peruci, probabil te gandesti doar la o schimbare de look si la lungimea parului. Expertii de la Belher amintesc si de importanta tipului de peruca. Practic, baza de prindere a perucii defineste anumite cerinte urmarite de reprezentantele feminine. Astfel acestea pot fi clasice, cu monofilament sau cu baza din dantela.

Revenind la spiritul Craciunului, culoarea este importanta. Specialistii in hairstyling de la Belher recomanda perucile roz, perucile blonde si perucile roscate. Ce culoare se potriveste femeii iubite in functie de personalitate?

*Perucile roz

 

Rozul este in esenta culoarea iubirii. O peruca roz este un cadou ideal pentru femeile efervescente, nonconformiste si care inca mai copilaresc in sinea lor. La Belher gasesti o varietate de modele care sa se potriveasca fiecarei personalitati. Rezultatul va fi cu siguranta un look de vedeta ce se potriveste de minune cu luminile de Craciun.

               *Perucile blonde

 

Este indicat sa alegi o peruca blonda daca persoana iubita din viata ta isi doreste frumusetea clasica definita de Marilyn Monroe. Blondul este in trend, iar cu o peruca de la Belher indeplinesti un vis care in mod normal ar dura ceva pana este indeplinit. Fara decolorarea parului natural si fara alte tehnici si produse ce deterioreaza parul natural, un asemenea cadou de Craciun este ideal. Mai mult decat atat, fiind emblema clasica frumusetii se potriveste oricarui tip de personalitate.

               *Perucile roscate

 

Despre femeile care prefera rosul trebuie sa stii ca acestea dau dovada de pasiune in tot ceea ce fac. Sunt independente, isi cunosc bine scopurile in viata, iar o peruca roscata va completa acest stil care cucereste pe oricine. In plus, rosul este una dintre culorile Craciunului. Iata inca un motiv sa oferi un asemenea cadou de la Belher.

Indiferent de stilul femeii iubite din viata ta, Belher vine cu o varietate de modele de peruci intocmai pentru a oferi cadoul ideal femeii din viata ta care cu siguranta iubeste look-urile VIP.

Alte surprize de la Belher – cardurile cadou

Leave a comment