Din 2009 a fost introdus Standardul Euro 5 cu privire la emisiile de dioxid de carbon ale masinilor. Acesta spune ca fiecare masina cu motorizare diesel trebuie sa fie prevazuta cu filtru de particule. Rolul acestuia este de a captura particulele rezultate din arderea motorinei. In acest fel, este prevenita emanarea lor in atmosfera, deci poluarea este vizibil diminuata.

Daca dispui de o masina diesel, stii prea bine despre ce vorbesc. Avand in vedere cum e traficul in Romania, in special cel din zona urbana, ai nevoie, la un anumit numar de kilometri, de interventii asupra filtrului de particule. Cine te poate ajuta in acest sens? Un service specializat, bineinteles, iar recomandarea mea in acest sens este GxG Tuning. Acest service, chiar daca este in judetul Mures, are colaboratori in toate colturile tarii. Lista lor o gasesti in cadrul site-ului oficial gxgtuning.ro.

Mai toate masinile diesel dispun de regenerare automata a filtrului de particule

Trebuie sa stii ca o mare parte din masinile diesel de pe piata dispun de regenerare automata a filtrului de particule. Ea se face automat dupa un anumit numar de kilometri parcursi. Scopul ei este de a preveni infundarea filtrului cu particule. In cazul in care nu se arata a fi eficienta, respectiv filtrul de particule este infundat, motorul tau se afla intr-un mare pericol. Daca nu remediezi problema la timp, iar motorul este afectat, s-ar putea sa scoti ulterior o suma usturatoare de bani din buzunar pentru a remedia totul.

Vino la GxG Chip Tuning pentru o regenerare profesionala a filtrului de particule!

Pentru a-ti mentine masina in siguranta, pentru a merge la sigur cu tot ce tine de siguranta ei, eu iti recomand sa apelezi la profesionisti. Cei de la GxG Chip Tuning se ocupa si de repararea filtrului de particule, dar si de rezolvarea altor probleme aferente.

Dupa cum iti spuneam si mai sus, ii gasesti in judetul Mures, insa daca nu esti din apropriere, poti lua legatura cu colaboratorii firmei. Ei au parteneri in Botosani, Suceava, Hateg, Fagarasi, Constanta, Bucuresti, Focsani si nu numai. Lista completa a colaboratorilor din tara o gasesti pe gxgtuning.ro cu informatii de interes prin care poti lua legatura cu un reprezentat.

In plus de asta, GxG Chip Tuning colaboreaza si cu personal calificat din afara tarii. Gasesti parteneri ai acestei firme si in Gutersloch, Bruxelles si Nurnberg.

Pentru mai multe detalii, ia legatura cu personalul GxG Chip Tuning prin apel telefonic la numarul 0763 998 841 sau prin e-mail gxgchiptuning@gmail.com.

Adresa GxG Chip Tuning: strada Muzeului, nr. 127, comuna Albesti, judetul Mures.

Leave a comment