Orice crescator de porumbei trebuie sa stie ca in functie de perioada din an, dar mai ales in functie de fiecare etapa de evolutie si crestere a porumbeilor se impune ingrijire minutioasa. Tot mai multi apeleaza la magazinele de specialitate pentru a cumpara diverse produse si medicamente, pentru ca ceea ce ofera pasarilor sa fie de calitate. Totusi, ce este mai bun, spre exemplu intre diversele marci regasite pe piata?!

Beyers

Este printre numele de top ale acestei nise. Produse porumbei Beyers vei regasi si la produsecolumbofile.ro, complex de minerale, vitamine, sare de baie, electroliti, proteine, printre altele. Are o reputatie mondiala, de unde si increderea ca produsele sunt eficiente. Unii ar spune ca pentru a creste porumbei ce ajung campioni au nevoie si de produse de top, de unde si preferinta pentru cele fabricate de Beyers.

Paloma Belgium

In cadrul magazinelor de specialitate, cum este si produsecolumbofile.ro, vei regasi si acest nume. Paloma Belgium este, asa cum intuiesti deja probabil, de calitate belgiana. In mod special este recomandat produsul de tip ulei de usturoi si ceapa sau vita-mineralele.

Belgica de Weerd

Sa fii crescator de porumbei si sa nu fi auzit de acest brand este ca si cand nu te-ai documentat niciodata prea bine. Altfel spus este un nume destul de cunoscut. Reputatia acestuia face ca produsele create sa fie apreciate de mai toti columbofilii. In spatele acestui brand stau tehnologia, inovatia, dar si priceperea din domeniu, a medicilor veterinari de renume.

In mod special sunt apreciate produsele de tip medicamente de la acest brand.

Ce este mai bun pentru porumbeii tai stii tu si veterinarul

Nu se poate spune ca un brand este mai bun ca altul; produsul poate fi unul de top, dar daca nu il administrezi cand si cum trebuie, nu ai facut nimic. Exista o tendinta de exagerare in randul columbofililor de a oferi medicamente si cand nu este cazul, pentru asa zisa protectie, preventie. Ori cand chiar intervine o situatie medicala, unele produse ar putea sa nu mai aiba efecte.

Ce este optim pentru porumbei stie mai bine un medic veterinar, dar si crescatorul. El este de altfel cel care petrece cel mai mult timp alaturi de pasari si ar trebui sa stie sa citeasca anumite semne, cand porumbeii dau semne ca nu se simt bine.

Respecta dozele, alege produse certificate si din magazinele de specialitate si nu te conditiona mereu de ceea ce este mai ieftin.

Contact Produse Columbofile

0773 774 303

Leave a comment