Atunci cand apelezi la serviciile unei firme de curierat te astepti  la rapiditate in primul rand si la servicii ireprosabile. Trebuie sa stii insa ca sunt cateva reguli general valabile si ca nu orice bun poate fi trimis utilizand aceasta metoda.

Exista de asemenea si restrictii impuse de la firma la firma, despre care trebuie sa te interesezi pe cont propriu. De cele mai multe ori insa triem serviciile in functie de costuri. Prefera E-livrat, daca esti din Bucuresti. Vei avea si oferte personalizate, in cazul in care ai un eshop la inceput de drum, un start up, vei aprecia cu atat mai mult modul eficient prin care poti controla costurile ce tin de expedieri.

Bunuri interzise

Restrictii la transport se impun pentru produse precum bauturi alcoolice in cantitati mari – deci nu o sticla de vin pe care o cumperi online dintr-un eshop pentru ca e de colectie si o mai si personalizezi; recipiente cu gaze, arme, explozibil de orice fel, combustibil de tip bezinza sau alte lichide inflamabile; probe sanitare; alimente perisabile – poti opta pentru varianta celor vidate in schimb.

Produsele ce vor fi transportate numai in mediu controlat, cu temperaturi ambientale strict controlate nu vor putea fi expediate prin curierat. In alte cazuri vorbim de posibilitate de expediere a unor produse numai daca acestea sunt insotite de avize speciale, de licente, dupa caz.

Ce este contraindicat sa trimiti prin curier

Aici lista de bunuri include electrocasnice, electronice, produse fragile sau chiar si acte. Nu sunt cazuri de bunuri interzise a fi expediate, insa necesita o atentie deosebita privind conditiile de transport. Un avantaj major al colaborarii cu cei de la E-livrat se refera la modul in care efectueaza orice expediere si anume cu grija, fara sa deterioreze vreun pachet. Nu trebuie sa existe mentiuni speciale, contintul unui colet sa fie etichetat drept fragil, pentru a avea siguranta ca ajunge intact la destinatie.

Costuri avantajoase cu E-livrat

Ce este de asemenea interesant si vei afla de la aceasta firma de curierat este ca partea de costuri difera. Ai un pret la livrarile din aceeasi zi cu preluarea sau pentru livrare a doua zi. Estimarile le poti face si tu cu simulatorul din cadrul paginii.

Consulta site-ul oficial si descopera servicii avantajoase de curierat rapid.

Leave a comment