Suntem intr-o constanta nevoie de a gasi ceva nou, interesant de facut. Indemnul #stamacasa a devenit o obligatie in contextul pandemiei actuale, asadar avem nevoie de solutii pentru ca viata in doi sa nu para apasatoare. Chiar si cele mai solide cupluri se vad intr-o postura atipica acum, cand totul este despre a fi impreuna 24/24, 7/7.

Filmele pe Netflix sunt desigur ceea ce va poate ocupa o mare parte din timp, insa nu singurul lucru ce va ramane de facut. Ati ramas fara idei? Iata cateva sugestii:

Masaje

Nu puteti avea parte acum de masaje profesionale, fie ca vorbim de cele de la spa, de relaxare, fie ca vorbim despre cele erotice, de la Artemis Masaj. O experienta de amatori ce va poarta spre o cu totul alta lume.

Nu este nevoie de prea multa pregatire in prealabil. Totusi sunt de evitat factorii care va distrag atentia, lumina sau muzica prea puternice. Preferati in schimb o atmosfera intima si cateva lumanari parfumate in jur. Pentru inspiratie, cei de la Artemis au si pagina de blog unde detaliaza multe dintre tehnicile de masaj erotic folosite de maseuzele profesioniste. In mod cert masajul erotic ii ajuta pe ambii parteneri sa fie mai aproape unul de altul, sa se simta mai conectati si desigur mai relaxati.

Timp pentru a expune amintirile in rame foto

La moda sunt acum ramele foto digitale, dar chiar si asa acestea au nevoie de o selectie de fotografii. Acum ai tot timpul acela dupa care ravneai candva, sa poti sa faci si acest lucru. Iar pentru cei mai mult nostalgici si cu preferinte clasice, care folosesc ramele foto, alegerea fotografiilor si a colajelor este in egala masura o bucurie. Aceasta sarcina va fi completata si de nevoia de a printa fotografiile, dar acest lucru poate fi facut si online, cu livrare direct la tine acasa.

O rutina a exercitiilor fizice

Mancati impreuna, va bucurati de mult timp impreuna, dar asta nu trebuie sa insemne ca uitati de voi. Tendinta este de ingrasare in aceasta perioada asadar sunt binevenite exercitiile fizice. Acestea ar trebui sa reprezinte un ritual zilnic. Nu strica sa fie o rutina a zilelor, respectand mereu aceeasi ora. Va ajuta sa va mentineti in forma si in plus va fi ancora in realitatea rutinei de care duceti lipsa.

Viata sociala online

Daca mai totul a trecut in online, de la cumparaturi la consultatii, de ce nu si viata sociala sa fie astfel abordata? In acest sens puteti planifica cina impreuna sau pur si simplu timpul de relaxare impreuna cu prietenii. Aceasta metoda ramane singura valabila pentru a mai putea tine contact cu cineva, asadar, de ce nu?

Astfel de idei sunt usor de pus in practica. Ramane o alegere personala despre ce se preteaza mai bine in programul fiecaruia, dar fiind ca unii isi desfasoara munca acasa. Pandemia ne tine in izolare, dar asta nu trebuie sa fie un chin, mai ales daca suntem sanatosi.

Leave a comment