Beneficii sunt multe dacă este să utilizăm platforma Stailer în ceea ce privește industria de hair and beauty. Tocmai de aceea, platforma a devenit populară în rândul celor care merg la saloanele de beauty și care o utilizează de fiecare dată când au ocazia.

În primul rând Stailer, îți oferă siguranța unui loc liber pe scaun la un salon oricând ai nevoie. Pentru că dacă ne gândim la anii trecuți în care trebuia să sunăm de la un salon la altul, pentru a găsi un loc liber, ne lua foarte mult timp.

În plus, nu puteam avea propriul stilist de fiecare dată tocmai că nu găseam un loc liber la el atunci când aveam nevoie, mai cu seamă înaintea unui eveniment important din viața noastră.

În al doilea rând, tu ai maximum control asupra programării pe care vrei să o faci. Concret, intri pe Stailer la orice oră din zi sau din noapte și tu îți selectezi data, ora, ziua programării, nu stilistul. Ori acest lucru face ca de fiecare dată când ai un eveniment important, vei arăta exact cum îți dorești și nu va mai trebui să te aranjezi acasă, în cazul în care nu ai găsit un loc liber la un salon de beauty.

Nimeni nu s-ar fi așteptat să apară o astfel de platformă care să te ajute să îți eficientizezi foarte mult timpul în ceea ce privește programările la salon, iar pe deasupra să fie și o platformă 100 gratuită. Poți să vezi mai multe informatii aici.

Care sunt pașii pentru a te programa cu Stailer și ce îți mai oferă

Pașii pentru a te programa la un salon de beauty cu Stauler sunt extrem de simpli și rapizi.

Intră pe site, selectează genul, serviciul, data și ora, alege stilistul și salonul de beauty care te interesează și confirmă ora. Apoi completează datele de contact, iar în câteva momente vei primi printr-un mesaj un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea a fost finalizată cu succes.

Mai mult decât atât, ai opțiunea de a seta un reminder printr-un mesaj sau adaugă programarea în calendarul personal. Ulterior vei primi un mesaj de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile programării pe care ai făcut-o, precum indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul.

Iată că poți face o programare la un salon în mai puțin de 5 minute, cu ajutorul platformei Stailer.

Cum te ajută Stailer

Să spunem că ești din Suceava și tocmai cei ai aflat că ai un eveniment important în Iași, Cluj Napoca, Oradea, București sau Timișoara. Ai nevoie de o programare la un salon de frumusețe în ziua evenimentului și nu poți pleca atâția kilometri aranjată pentru că nu va rezista make-up-ul sau coafura. Având în vedere că nu cunoști foarte bine aceste orașe și la ce saloane să mergi. Înainte de a pleca de la Suceava accesează Stailer și fă-ți rapid o programare.

Vei găsi salonul prin Google Maps și toate detaliile necesare programării. Simplu, ușor și rapid.

Accesează și tu Stailer atunci când ai nevoie de o programare la un salon și lasă o recenzie pe pagină. Vei ajuta alte persoane să se programeze cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a comment