Nu trebuie sa cheltuiti mult pentru a va crea un desgin interior stilat si confortabil, va trebuie doar cateva unelte casnice clasice, un pic de imaginatie si dorinta de a schimba ceva. Puteti sa va inspirati de aici cu privire la amenajarea casei. Cum putem transforma un apartament intr-o casa comoda, fara mari cheltuieli?

 • Foloseste funde in loc de carlige pentru perdele

perdea

Sursa foto: Home Furniture Design

Redeseneaza designul ferestrelor cu panglici sau funde colorate ca aici. Vor arata proaspat si fermecator.

 • Da un accent nou perdelelor tale

perdea

Sursa foto: beckham+belle craneConcept

Puteti schimba aspectul draperiilor fara sa cumparati altele, doar adaugand borduri colorate, cu pampoane, ca aici, sau cu o cusatura ornamentala ca aici. Sunt modele pe gustul fiecaruia.

 • Decoratiuni handmade pentru ghivece de flori

ghivece

Surse foto: best friends for frosting Delia Creates Design*Sponge

Daca va improspatati ferestrele, ce ziceti de ghivecele de pe pervaz? Aveti diferite idei aici, aici si aici, de decoratiuni usor de creat pentru ghivece, va trebuie doar imaginatie.

 • Creati un abajur original unei lampi vechi

abajur

Sursa foto: instructables

Imaginatie si  un pix stilou – si propria dvs. lampa unica este gata. Pentru un ghid despre cum sa faceți un desen pe lampa, aveti aici.

 • Decorati o lampa cu materiale la indemana

lampa

Surse foto: IKEA hackers Kelly Anderson

Puteti decora o lampa cu picior folosind niste mici vreascuri, ca aici si folositi o franghie pentru o lampa cu picior, ca aici.

 • Ceas creat manual

ceas

Surse foto: instructables L’Essenziale

Puteti realiza un ceas original, exact ca acele ceasuri din magazinele de decoratiuni interioare, doar in cateva ore, nu este deloc dificil. Aici aveti instructiuni despre cum sa creati un ceas negru, iar aici cum sa realizati un ceas cu dansatoare.

 • Creati un minibar dintr-un dulap vechi

minibar

Sursa foto: HouseBeautiful

Daca vechiul dulap cu vesela nu mai este folositor, atunci transformati-l intr-un minibar interesant. Nu e nevoie decat de bauturi si barul este gata. Iata aici cum.

 • Folositi rafturi de colt

rafturi

Sursa foto: Centsational Girl Bev Cooks

Bucataria este un spatiu unde aveti nevoie de fiecare colt, indiferent de marime. Iata de ce in loc de dulapuri mari, preferati niste colturi bine organizate. Aveti idei aici si aici.

 • Raft suplimentar pentru condimente

raft

Sursa foto: The Family Handyman

Bucataria este de obicei un spatiu aglomerat, inclusiv spatiile de depozitare. Gasiti aici solutii ingenioase pentru stocarea condimentelor, le puteti confectiona singuri.

 • Folositi usile dulapurilor

usi dulapuri

Surse foto: Tatertots & Jello my so-called home

Partea interioara a dulapurilor de bucatarie poate fi transformata in suport pentru oale sau alte maruntisuri. Vedeti aici si aici cum sa procedati.

 • Creati un raft pentru reviste

raft reviste

Sursa foto: White Tulip Designs

Un raft simplu de executat va ajuta sa pastrati reviste si ziare la indemana. Lateralele mobilei sunt libere, asa ca profitati. Un ghid si materiale gasiti aici.

 • Creati o tabla din panza direct pe usa

tabla panza

Sursa foto: How About Orange

Luati panza imprimata si lipici si transformati usa plictisitoare in ceva creativ. Un astfel de decor este usor de realizat si poate fi usor inlaturat cand v-ati saturat de el. Cum decorati aflati de aici.

 • Covoras colorat la intrare

covoras

Sursa foto: vixenMade

Trebuie sa dati o nota vesela iclusiv covorasului de la intrare. Pictati-l in culori vii si folositi combinatii neobisnuite de culori, ca aici.

Mai multe idei de acest gen va vom oferi intr-un articol viitor.