Dupa cum mentionam si in articolul anterior, nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a crea un interior confortabil si placut din punct de vedere estetic. E nevoie doar de cateva lucruri simple si putina imaginatie. Iata alte cateva idei care va pot ajuta in acest sens.

 • Creati o rogojina pentru baie

rogojina

Sursa foto: Craftynest

Pluta este un material natural care se usuca rapid si pastreaza caldura. Este agreabil de pasit pe el, iar daca il realizati din fragmente egale de pluta va indulci momentele placute petrecute in baie. Vedeti cum se face aici.

 • Agatati un panou pe perete

panou

Surse foto: the 3 R’s blog How About Orange

Diferite lucruri mici sunt dragute pentru a decora un perete gol – de exemlu carti postale vechi sau un panou de pluta. Puteti sa postati pe el diferite notite sau sa montati fotografii. Pentru a realiza cu bun gust aceste ornamente, inspirati-va de aici sau de aici.

 • Realizati o expozitie de fotografii

fotografii

Sursa foto: HubPages Morning Creativity

Albumele de fotografii sunt grozave, dar unele poze le doriti mereu la indemana. Puteti expune fotografii intr-un mod fermecator ca aici sau aici.

 • Adauga culoare usii tale

usa

Sursa foto: Radical Possibility

Este o idee perfecta atunci cand vreti sa schimbati ceva in casa, dar nu radical. Se poate inlatura usor, atunci cand vreti sa realizati alta decoratiune. Aici gasiti modelul.

 • Pictati vechiul lineoleum

linoleum

Sursa foto: View Along the Way .com

Vechiul linoleum poate fi pictat in culori acrilice pentru un nou look al bucatariei. Alegeti nuantele care va plac, inspirandu-va de aici.

 • Creati un suport pentru farfurii, casete sau alte obiecte

suport

Sursa foto: Ich Designer

Puteti organiza creativ rafturi pentru diferite obiecte, apoi suspendati-le pe perete, ca aici.

 • Decorati umerase

umerase

Sursa foto: LiveLoveDIY

Daca aveti o garderoba deschisa, este o idee excelenta sa colorati umerasele, va vor inveseli cu siguranta. Idei si tehnici de decorare aici.

 • Raft ingust de carti, pentru colt

raft

Sursa foto: DarnCrafty

Coridoarele au intotdeauna colturi pe care le lasati nefolosite. Incercati un raft ingust, unde puteti folosi un spatiu mic dar inalt. Este simplu de facut, din materiale ieftine, ca aici.

 • O protectie contra apei, la chiuveta

chiuveta

Sursa foto: diynetwork

Dintr-o harta veche confectionati o protectie pentru chiuveta, puteti folosi orice materiale, deci lasati-va purtati de imaginatie. Aveti aici indicatii.

 • Agatati tablouri simetric, cu hartie si lipici

tablouri

Sursa foto: Better Homes and Gardens

Pentru a atarna fara probleme tablourile, puteti sa folositi simpla hartie si lipici, ca aici.

 • Folositi scheme pentru tablouri

schema

Sursa foto: WhatMarvelousThings

Daca vreti sa plasati corect pe perete tablourile, alcatuiti un aranjament ca aici.

 • Intindeti covorul in mod corect

 

asezare

O amplasare corecta a covorului va echilibra mobila din incapere. Cateodata e nevoie sa repozitionati mobila. Camera va arata mai mare daca folositi un singur covor uni, fara ornamente.

 • Creati un raft langa frigider

raft

Sursa foto: Classy Clutter

Puteti folosi spatiul de langa frigider cu un raft adaugat, nu e chiar simplu, dar rezultatul este excelent. Aveti aici sfaturi de realizare.