Nicicand nu a fost mai simplu sa intri in posesia casei visurilor tale. Cei de la Smart Home Concept iti pot crea proiectul aferent cu minim de efort – au un catalog exemplar de proiecte de case in cadru site-ului lor oficial. Asadar, ce mai astepti? Poti intra in posesia proiectului de casa dorit de la distanta pentru cei de la Smart Home Concept isi concentreaza o mare parte din activitate in mediul online.

Acum te intreb: cum arata casa visurilor tale? Sa fie oare cu etaj? Cu parter si mansarda? Cu siguranta ai o multime de idei in privinta ei. Daca toate aceste idei nu sunt concentrate bine intr-un intreg, poate ca ceea ce cei de la Smart Home Concept ti-au pus la dispozitie in cadrul site-ului lor oficial iti va fi de ajutor. Doar acceseaza smarthomeconcept.ro pentru a te convinge.

Proiectele de case mici cu mansarda – tot mai cautate in ultimul timp!

Vin cu o sugestie pentru tine: cum ar fi sa ai o casa modesta cu o mansarda? Astfel de proiecte de casa sunt ideale pentru familiile mici. Sa stii ca sunt extraordinar de interesante si usor de amenajat. Ceea ce le face cu adevarat speciale, cum probabil ti-ai dat seama deja, este mansarda. Pe aceasta o poti exploata dupa bunul plac, avand in vedere ca vorbim de o incapere cu aceleasi dimensiuni ca parterul sau primul etaj, depinde ce fel de casa cu mansarda alegi.

Gasesti la Smart Home Concept o multime de proiecte case mici cu mansarda. Sa stii ca nu trebuie sa te rezumi neaparat la un model standard de casa – orice proiect disponibil pe smarthomeconcept.ro poate fi modificat din mai multe puncte de vedere.

De exemplu, poti micsora sau mari suprafata camerelor, poti modifica atat forma, cat si panta acoperisului, poti adauga subsol si chiar garaj si nu doar atat. Cum ajungi in acest punct? Ei bine, odata ce alegi proiectul de interes pentru tine acesta iti fi prezentat in imagini realiste 3D, moment in care tu poti incepe modificarile.

Cei de la Smart Home Concept nu se rezuma doar la acest tip de proiecte de casa – in cadrul site-ului oficial ai o multime de variate din care sa alegi. Vorbim de case cu etaj, case parter, locuinte colective, duplexuri, case moderne si asa mai departe.

Pentru si mai multe detalii, ai la dispozitie pe langa site-ul oficial, numerele de telefon ale celor de la Smart Home Concept: 0721 965 884 sau 0728 407 562 si adresa de e-mail: office@smarthomeconcept.ro.

Leave a comment