Te-ai gandit vreodata cate avantaje poate prezenta o casa cu parter? In cazul in care inca nu stii ce proiect de casa ti se potriveste, te invit sa urmaresti cu atentie randurile ce urmeaza. Iti voi prezenta principalele avantaje ale caselor parter.

Inainte de toate, la capitolul proiecte case parter, echipa Smart Home Concept este dispusa oricand sa te ajute. In cadrul site-ului lor oficial vei descoperi un catalog vast de proiecte case parter. Cine stie, poate ca si proiectul la care ai visat mereu se regaseste aici. Iata deci principalele avantaje ale proiectelor de case parter.

  1. Costuri mici la incalzire

In cele mai multe cazuri, casele cu un sigur nivel, casele cu parter, au nevoie de un sistem de incalzire cu putere mai redusa pentru a incalzi eficient fiecare camera. In cazul celor cu etaj, caldura se distribuie cu o idee mai greu, mai ales la ultimul nivel.

In aceeasi ordine de idei, unele dintre camerele din interiorul unei case cu parter raman calde mereu. Este vorba aici despre cele din centru, cele ce nu au pereti exteriori.

  1. Sunt usor de intretinut

Cateodata este un adevarat calvar sa trebuiasca sa intretii o casa cu etaj, dar mai ales sa o mobilezi. Atunci cand faci curat, timpul destinat acestei activitati va fi cu mult mai indelungat in cazul caselor cu etaj.

In ceea ce priveste casele parter, te poti plimba in voia cea buna dintr-o camera in alta aranjand si curatand totul. Nu mai esti nevoit/a sa cari anumite chestii pe scari cu riscul de a te accidenta. Gasesti o multime de proiecte de case parter pe smarthomeconcept.ro.

  1. Accesibilitate maxima

O casa cu parter este extrem de accesibila din toate punctele de vedere. Scarile dintr-o casa cu etaj pot fi extrem de deranjante pentru persoanele in varsta. In plus, atunci cand vine vorba de casele parter, acestea le pot oferi varstnicilor un grad de mobilitate mult mai ridicat.

Bineinteles, casele cu parter sunt mult mai sigure si pentru copii. Avand in vedere momentele in care abia invata sa mearga, scarile le-ar putea fi un mare pericol.

  1. Renovezi totul rapid!

Un alt mare avantaj al caselor parter tine de renovare. Iti va fi cu mult mai usor sa renovezi o casa cu parter decat una cu etaj. Vei economisi in primul rand timp, nu vei face prea multe dezordine si posibil sa economisesti chiar si bani.

Acceseaza smarthomeconcept.ro pentru a vizualiza intreg catalogul de case parter disponibile.

Leave a comment