Nu vei fi pregatit practic niciodata pentru acel moment in care vei auzi acele cuvinte ce iti fac cerul sa cada pe tine. Moartea este pe cat de dureroasa, pe atat de inopinata. Uneori cand te astepti mai putin primesti o astfel de veste, iar timpul nu este in avantajul tau. Cand trebuie sa te ocupi de pregatirea funeraliilor vei avea nevoie de ajutor specializat, iar acesta poate veni de la Rarox, firma de pompe funebre din Bucuresti.

Pachete funerare de la Rarox

Te intereseaza, in primul rand, sa gasesti pe cei care iti pot oferi servicii rapide. Daca decesul survine in decursul noptii ce vei face? Ai nevoie de cei care pot interveni imediat, cu servicii non stop. In plus, va conta si ce tipuri de servicii poti solicita. Altfel ramai, cum spune si macabra vorba din popor, cu mortul pe masa.

Asadar, alege pe cei care se arata imediat disponibili si pot sa se ocupe de toate formalitatile, adica constatarea de deces, preluarea defunctului pentru a fi imbalsamat, imbracat, manipulat, pus in sicriu si transportat spre locul indicat, unde va avea loc priveghiul.

Mai ales in aceasta perioada, cand exista si restrictiile legate de covid sau daca defunctul a murit din cauza acestui virus, ai nevoie de firma de pompe funebre competenta, care sa iti ofere servicii adaptate. Adica sa functioneze legal si corespunzator, sa detina masina de transport de asemenea corespunzatoare, sa existe toate masurile necesare pentru a preveni raspandirea virusului.

In lista de pachete funerare de la Rarox vei gasi inclusiv variante care pot fi platite pe baza de talon de pensie. Este foarte important de subliniat ca in unele cazuri toate cumparaturile ce se impun pot fi coplesitoare din punct de vedere financiar. De la cruce, sicriu, cu toate accesoriile funerare si pana la plata aferenta firmei de pompe funebre ai ceva cheltuieli de suportat. Daca defunctul a fost asigurat, cu talonul de pensie poti achita total unul din pachetele de servicii de la Rarox.

                            Este mai convenabil sa alegi pachete de servicii, decat servicii individuale         

Vei constata ca este mai convenabil financiar sa alegi un pachet complet de servicii funerare decat sa alegi separat. Prefera pe cele complexe, cu transport inclus, de altfel manipularea defunctului si transportul acestuia pot fi printre cele mai grele si scumpe tipuri de servicii de care vei avea nevoie.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

Sos Fundeni 264 D, langa reprezentanta

Opel Di-Bas si Vis-a-vis de Restaurantul

Margineni, sector 2 Bucuresti

Leave a comment