Sunt mulți cei care cad de acord asupra faptului că în domeniul de videochat câștigurile sunt foarte mari. Puțini sunt însă cei care știu cu adevărat ce se întâmplă realmente în astfel de studiouri. Care sunt cerințele și condițiile de muncă?

Ne raportăm la unul dintre cele mai bine cotate studiouri de profil și aflăm care sunt cele mai avantajoase beneficii la un studio de videochat din Bucuresti.

Salariile mari nu sunt promisiuni

Nu este o laudă, dar în ceea ce privește salariile din acest domeniu este adevărat că valorile acestea sunt mari. Depinde de studio și de condițiile sale impuse, însă de cele mai multe ori vom auzi despre plata procentuală în funcție de încasările pe care modelele le realizează.

Există însă și un alt aspect de remarcă, cel puțin în ceea ce privește Studioul Prime. Vorbim despre faptul că în primele lor luni de activitate – în mod special cele începătoare – nu au experiența necesară pentru a avea încasări foarte mari. Așadar ar fi ușor dezavantajate. Dar, cei de la Prime Studios au găsit o altă variantă pentru acestea și anume un salariu fix garantat în primele luni de colaborare. Un model începător la media veniturilor pe 3 luni poate atinge suma de 10 000 de lei.

Echipa de fete, training gratuit

De asemenea unul din marile beneficii în acest domeniu se referă la faptul că fetele au parte de training gratuit. Vor afla astfel secrete din domeniu, aspecte care le pot ajuta să performeze. Sunt integrate în echipă exclusiv de fete, iar amenajarea în studio este de așa natură încât să le ofere un mediu optim. Este luxos, compartimentat, fiecare model lucrează singură în cameră.

De menționat de asemenea că trainingul implică și lecții de limba engleză. La angajare cunoștințele minime sunt o cerință și pe  parcurs cei de la studio sunt dispuși să le  ajute pe fete să exceleze și efectiv să învețe mai bine această limbă străină. Motivul? Conversațiile în cadrul platformei de profil vor avea loc în limba engleză, platformele de acest tip fiind dedicate celor din străinătate, nu din țară.

City breakuri, bonusuri diverse

Tot aici în lista de beneficii sunt de amintit și bonusurile diverse pe care modelele parte din echipa Prime Studios le pot primi. Unu din acestea se referă la cel pentru recomandare, caz în care câștigă 200 de dolari. Este oferit un city break modelului care are cele mai multe ore petrecute online, iar la angajare fiecare model primește 500 de dolari.

Astfel de bonusuri sunt oferite indiferent că vorbim despre un model începător sau unul de nivel mediu, de persoană cu sau fără experiență cu alte cuvinte. Chiar și dacă una dintre acestea ar avea un background anume, fiecare studio de profil are propriul set de reguli.

Pentru cele interesate să descopere cum stă treaba cu posibilitatea de a-și câștiga independența din punct de vedere financiar pot accesa pagina studioului. Pentru că totul este legal, oferta de angajare este prezentată și aici.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a comment