Stailer  își propune să fie pentru generația de tineri și nu numai, un tool interesant și util, ușor de utilizat, pentru a realiza programările la saloanele de beauty. Cu un exercițiu de memorie gândește-te la câte episoade ai avut în care a trebuit să pierzi timp și energie să suni la saloane pentru o programare. Lucrurile nu mai trebuie să fie astfel.

Cum funcționează Stailer

În principiu, este o platformă intuitivă și ușor de folosit. Intri, creezi un cont, deși nu ești condiționat de acest pas și cu câteva click-uri îți programezi vizita la salon. Sunt disponibile, deocamdată, saloanele din orașele mari precum Timișoara, Iași, Oradea, Cluj Napoca și mai recent chiar și saloanele din București. Setezi serviciul de interes, fie că vorbim de coafat, stilizat sprâncene sau barbă, tuns etc., servicii destinate atât bărbaților, cât și femeilor, setezi dată și ora și platforma îți filtrează rezultatele.

Nu este deloc greu să înțelegi cum funcționează Stailer; vezi aici detalii extra.

Nu te costă nimic

Dacă ar fi să rezumăm experiența pe care o poți avea cu Stailer atunci trebuie spus că este simplu, rapid și gratuit. Nu trebuie să revii cu telefoane, nici să cauți, nici să confirmi telefonic vreo programare. Primești link de confirmare și în cadrul aceleași platforme ai parte și de detalii despre saloane.

Dacă ești interesat de alternative, dacă cauți, spre exemplu, unul din cei mai bine cotați stiliști sau pur și simplu un salon baby friendly atunci ai de unde alege. Stailer nu doar îți prezintă o listă a saloanelor disponibile atunci când tu ai nevoie. Este vorba și de lista de detalii ce fac diferența: preț, durata estimativă de timp cât ar dura o sesiune de masaj, epilat sau ce serviciu alegi, distanța, locația exactă indicată prin Google Maps, plus recenzii ale celor care au încercat serviciile unui salon anume.

Să îți faci un cont aici nu te costă nimic!

De ce Stailer? Pentru că oricine își dorește să își optimizeze timpul dedicat oricărui task. În zilele noastre apelăm la aplicații și la tot felul de metode moderne menite să ne facă viața mai ușoară. Dacă ești genul care își plătește facturile online, dacă apreciezi serviciile moderne de acest gen, atunci cu siguranță vei aprecia și Stailer. Avem, din fericire, opțiunea de a ne scurta drumul către o zonă de interes, de a optimiza timpul dedicat unor task-uri.

Cu Stailer nu trebuie să instalezi nimic pe telefon, ci doar să accesezi pagina online. Totul este online, chiar și o eventuală anulare sau reprogramare dorită. Acum gândește-te la stilul tău de viață, la cât ești de aglomerat în fiecare zi. Într-o pauză de masă, cafea sau țigară, cât timp ești în metrou sau în trafic poți seta vizita ta la salon. Iar din contul creat pe stailer.ro îți poți gestiona toate datele, în sensul în care poți seta și să primești remindere de tip sms. Totul este foarte minuțios gândit pentru a te avantaja.

Accesează stailer.ro și descoperă această platformă!

Contact: support@stailer.ro

Leave a comment