Deseori se spune ca celebritatile nu inteleg viata unei persoane obisnuite. In ciuda posibilitatilor financiare aparent nelimitate, aceste vedete prefera simplitatea si genereaza respect si admiratie. Va prezentam aici 9 personalitati faimoase care demonstreaza ca simplitatea inseamna putere.

Coco Chanel

coco

Sursa foto: almode

Mademoiselle Coco a ajutat enorm o lume a femeilor care erau nevoite sa poarte palarii caraghioase si rochii prea ample. Ea a creat celebra „little black dress” si a imprumutat elemente din garderoba masculina: jachete, camasi si cravate, palarii si umbrele, butoni. Le-a purtat ea insasi, demonstrand cum poate o femeie eleganta sa arate excelent in haine simple.

Mark Zuckerberg

mark

Sursa foto: kasjauns.lv

Fondatorul site-ului de socializare Facebook este foarte umil, asa ca tricouri gri, simple, domina in garderoba acestuia. El spune ca nu vrea sa isi iroseasca timp pe imbracaminte.

Ingvar Kamprad

ikea

Sursa foto: ikea

Fondatorul lantului de magazine IKEA a promovat de-a lungul anilor simplitatea. El cumpara mereu produse ieftine si a condus un Volvo vechi timp de 15 ani. Casa lui era plina cu mobila din magazinele lui. A fost considerat unul dintre cei mai modesti miliardari din lume.

Boris Johnson

boris

Sursa foto: blogs.spectator

Boris Johnson foloseste o bicicleta oarecare pentru a se deplasa. El o considera un inlocuitor fantastic pentru masini si ii incurajeaza pe cei din jur sa ii urmeze decizia.

Jennifer Garner

jenn

Sursa foto: starslife

Aceasta celebritate de la Hollywood a ales sa fie simpla si sa nu isi arate averea. De obicei isi face cumparaturile la piata sau la supermarket-uri impreuna cu copii ei.

Steve Jobs

jobs

Sursa foto: businessinsider

Fondatorul Apple mereu si-a dorit simplitate in viata. Purta mereu doar blugi, un tricou negru si niste adidasi albi, si locuia intr-o casa modesta.

Russell Crowe

russ

Sursa foto: starslife

Unul dintre cei mai cautati actori din America a refuzat sa traiasca intr-un conac in Los Angeles si s-a mutat cu familia lui in Australia. Acum, in loc sa fie inconjurat de masini luxoase, este inconjurat de cai si de terenuri spatioase.

Hayden Christensen

hayden

Sursa foto: celebdonut

Recent s-a mutat cu familia in tara lui de origine, Canada, si a cumparat o ferma acolo. Isi ara terenul folosind un tractor si isi creste singur mancarea.

Keanu Reeves

keanu

Sursa foto: akithaber

Actorul mereu doneaza bani in scopuri caritabile, ofera cadouri celorlalti, poarta haine extrem de simple si calatoreste doar cu metroul.