Exista o serie de piese auto care odata intrate in contact cu temperaturile de sub -10 grade Celsius pot sa cedeze extrem de usor. Unele dintre acestea sunt mai scumpe, altele mai accesibile ca pret. Totusi, alternativa dezmembrarilor auto ramane o alegere inteleapta. Wolcar se ocupa de asa ceva, iar cu toate ca are sediul in Malu Mare, Craiova, poate livra piesele auto oriunde in tara.

Iata deci 4 piese ce pot ceda odata cu instalarea gerului:

  1. Acumulatorul

Fiecare baterie are in interiorul sau un lichid cu rol de conductor ce isi schimba proprietatile odata cu scaderea temperaturilor. Bineinteles, acest lucru nu e este neaparat de speriat daca vorbim de acumulatorii noi.

Insa daca masina ta dispune de un acumulator vechi, atunci te poti astepta din moment in moment sa iti cedeze. In cazul in care se intampla acest lucru, consulta oferta de piese auto second hand de la Wolcar – gasesti toate informatiile necesare in cadrul site-ului oficial.

  1. Bara de protectie

Barele de protectie ale masinilor, atunci cand vorbim de cele din plastic, trec cu greu iarna. Acestea pot crapa oricand, mai ales atunci cand sunt incarcate de zapada si gheata. Se poate spune ca pe timp de iarna barele de protectie sunt cele mai cautate, iar motivul pentru care acest lucru se intampla il stii deja. Gasesti bare de protectie in special la dezmembrari.

  1. Macaralele de geam

Macaralele de geam sunt piese auto extrem de sensibile, insa pot trece cu brio peste iarna daca lucrezi atent cu ele. Nu e o idee buna sa deschizi geamurile laterale atunci cand chederele sunt inghetate – fortezi macaralele si risti sa le strici.

Nu insita niciodata asupra macaralelor daca vezi ca geamul este inghetat. In cazul in care le strici si nu iti dai seama, geamurile vor pica in portiera atunci cand se dezgheata. La dezmembrari Wolkswagen in Craiova sau in oricare alt centru din tara gasesti cu siguranta macarale la mana a doua pentru geamuri. Sa stii ca nu doar pentru Wolkswagen, ci si pentru alte marci auto.

  1. Scutul motorului

Din nou vorbim de posibilitatea de a-ti crapa scutul de la motor pe timp de iarna daca acesta este din plastic. Cel mai bine optezi din start pentru scuturile de metal – sunt cu mult mai rezistente, indiferent de sezon.

Ia legatura cu cei de la Wolcar daca ai nevoie de piese auto obtinute de pe urma dezmembrarilor. Ii poti contacta prin apel telefonic la numarul 0768 912 489 sau prin e-mail: wolcar@yahoo.ro.

Leave a comment