Cand vrei sa faci o schimbare in bucatarie, dar nu stii de unde sa incepi, nu te necaji. Foloseste-ti imaginatia si inspira-te din modelele de mai jos pentru a gasi solutia potrivita in casa ta.

Un frigider plin de magneti nu mai este demult la moda. Incercati ideile deosebite de mai jos si creati decoratiuni pline de inspiratie, transformand un frigider banal intr-o piesa de mobilier colorata, vie si plina de farmec.

Simplu, rapid, viu colorat

frigider

Sursa foto: Hannah/cozycrookedcottage

Daca un frigider alb vi se pare obositor, cea mai buna solutie este sa ii schimbati culoarea. Puteti face acest lucru folosind vopsea, pensule si banda izolatoare. Este important sa curatati bine suprafata pe care doriti sa aplicati culoarea. Aplicati hartie izolatoare pe suprafetele pe care nu le vopsiti. Gasiti un tutorial aici.

O invelitoare in dungi pentru frigider

frigider

Sursa foto: themonogrammedlife

Puteti decora vechiul frigider in dungi galben si alb, ca in acest tutorial. Aveti nevoie de banda de culoare galbena pe care s-o aplicati la distante egale, sau hartie autoadeziva galbena sau aurie. Taiati cu precizie si lipiti drept.

Stickere create manual in loc de cele fabricate

frigider

Sursa foto: icreativeideas

Daca va atrage aceasta balerina-pisica pentru a decora frigiderul, trebuie sa combinati hartie autoadeziva, marker, niste tesatura gen voal, material textil; aveti nevoie de foarfeci, ata si ac, magneti. Iata cum se face, aveti aici tutorial.

Romantic shabby chic

frigider

Sursa foto: Victoria/troispetitesfilles

Cei care iubesc stilul French vintage vor putea transforma un obiect banal intr-o adevarata opera de arta, folosind vopsea, lipici, plastic si spuma poliuretanica pentru decor. Tutorial aici.

Cel mai bun loc pentru creativitate

frigider

Sursa foto: Erin Lauray

Un obiect banal din bucatarie poate deveni o tabla de scris pentru copii sau adulti. Este un loc potrivit sa transformati frigiderul in tabla de scris, folosind o tabla neagra, cumparata din orice supermarket, conform tutorialului de aici.

Cand cauti ceva retro

frigider

Sursa foto: auntpeaches

O idee buna pentru cei care doresc o decoratiune retro in bucatarie. Aveti nevoie de hartie autoadeziva si cu precizie si indemanare veti transforma frigiderul ca aici.

Stickere pentru un nou look

frigider

Sursa foto: etsy

Puteti schimba imediat atmosfera in bucatarie daca adaugati niste fete zambitoare. Aveti nevoie doar de stickere, iar designul il alegeti dupa cum doriti.

Frigiderul ca loc de creatie

frigider

Sursa foto: Kellie/designasylumblog

Pentru cei care picteaza este o placere sa dea o noua viata frigiderului. Aveti nevoie de vopsea, pensule si hartie izolatoare. Puteti utiliza la sfarsit un lac de finisaj, pentru a finaliza pictura. Iata aici detaliile transformarii.

Umpleti frigiderul de petice

frigider

Sursa foto: diycraft

Daca nu cautati schimbari radicale si doar vreti sa decorati un pic frigiderul, acest tutorial va invata cum sa faceti. Folosind tehnica patchwork, magneti, material textil si lipici, puteti transforma tot frigiderul sau doar o parte a sa.

Dungi interesante pentru o bucatarie moderna

frigider

Sursa foto: wecanmakeanything

Chiar daca transformati numai o latura a frigiderului, veti crea o alta imagine a bucatariei. Puteti utiliza hartie autoadeziva, vopsea si banda izolatoare. Vedeti aici detalii. Puteti colora in orice culoare, iar dungile pot fi orientate oricum va doriti. Fiti creativi!

Nimic magic, doar textile aplicate

frigider

Sursa foto: womanadvice

Tehnica decupajului va poate ajuta sa transformati total frigiderul dumneavoastra. Aveti nevoie de hartie gen servetel frumos colorata, pensule, lipici, vopsea acrilica si lac. Instructiuni pas cu pas gasiti aici.

Traiasca geometria!

frigider

Sursa foto: volgendehalte

O bucatarie moderna este locul ideal pentru un design cu forme geometrice. Aveti nevoie de hartie autoadeziva, creioane si hartie. Detalii aici.

Leave a comment